Testimonials

Een samenwerking met een externe en onafhankelijke partij kan enorm waardevol zijn.

Mooie inspanningen en nieuwe denkpistes leveren heel vaak geweldige resultaten op, waar zowel de bedrijven zelf als VIGC heel erg trots op zijn.

We lieten enkele opdrachtgevers zelf vertellen hoe zij de samenwerking hebben ervaren en hoe de expertise en coaching van VIGC hen kon helpen bij uiteenlopende uitdagingen.

<<< TADAAZ >>>

Optimalisatietraject zorgt voor boost in efficiëntie bij Tadaaz.

Wat startte als een broodnodige zelfevaluatie mondde uit in een heuse omwenteling voor het bedrijf achter de e-commerce website Tadaaz.

<<< DRUKKERIJ GROENDRUK >>>

Digitale drukkerij GroenDruk stippelt samen met VIGC de weg uit naar een digitale opvolging van de productie. “Door het wegvallen van de nabijheid van de collega’s tijdens Corona werd duidelijk dat de administratieve opvolging van onze productie onvoldoende gedigitaliseerd is”

<<< ALUSCREEN >>>

Het mag duidelijk zijn dat de samenwerking met VIGC voor Aluscreen een reële meerwaarde heeft betekend.“Het resultaat van het traject is een werkbaar proces op basis van onze specifieke behoeften, op maat van ons bedrijf en in functie van onze substraten en printers”.

<<< VANEYLEN >>>

We besloten om samen met VIGC een brainstorm-traject op te zetten omtrent e-commerce. Zelf maak je voor zo’n traject zelden de tijd. De gestructureerde aanpak van VIGC bood ons de mogelijkheid de tijd te nemen die nodig was en stil te staan bij een aantal wezenlijke vragen.

<<< YE PRINT >>>

Thomas Dhondt heeft de audit van VIGC als zeer verhelderend ervaren. “Het is een bijzonder leerrijke ervaring om door een externe partij een spiegel voorgehouden te krijgen. Bovendien kennen de mensen van VIGC de sector goed en kunnen ze met kennis van zaken spreken.”

<<< DRUKKERIJ T’HOOFT >>>

Specifieke expertise en een nauwe samenwerking, dat zijn de hoofdingrediënten van een geslaagde samenwerking tussen VIGC en drukkerij T’Hooft. Een succesverhaal.

VIGC kreeg van INNI Group de vraag om samen te werken bij het streven naar operational excellence. Het project loopt sinds eind vorig jaar en inmiddels zijn alle processen in het grafische bedrijf in kaart gebracht de zogenaamde “As Is”-situatie.

We zoeken naar de juiste workflow- en impositiesoftware en namen hiervoor het VIGC in de arm. Ze maakten een ‘As Is’ en een ‘To Be’ van onze bedrijfsprocessen, zodat we kunnen zien hoe onze workflow eruit moet zien na dit project.”