Instap (Start-up)

VIGC Strategic partner

4400

Basic

VIGC Strategic partner

6600

Medium

VIGC Strategic partner

11000

Premium

VIGC Strategic partner

16500

Samen innoveren door te inspireren

Innovatie is een holle slogan als het niet gedragen wordt door inspiratie. Inspiratie die men op verschillende manieren kan aanwakkeren. Bij VIGC zien we het dan ook als een taak om binnen ons innovatiecentrum d.m.v. events, trainingen en consultancy, continu de grafische markt te inspireren. Wij geloven dat de vele nationale en internationale sprekers die wij naar onze events halen zeker zullen bijdragen tot de broodnodige inspiratie en bijgevolg innovatie binnen de grafische sector.

Onze sector moet ambitie tonen. Wij zijn alvast bereid om dit binnen onze opdracht met veel enthousiasme te doen. Maar daarvoor hebben wij jullie nodig. Want alleen kunnen wij veel. Maar door samen te werken kunnen wij meer!

STRATEGISCHE PARTNERS 2024

VIGC partner BBQ

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde VIGC in de laatste week van augustus zijn strategische partner BBQ. Dat deze samenkomst ieder jaar nog aan populariteit wint, viel op te maken uit de 68 deelnemers die van de partij waren. Onder een stralende zon bij temperaturen van meer dan 30 graden zat de sfeer er al snel goed in. Het waren dan ook de ideale omstandigheden om de zomervakantie in stijl af te sluiten.

Bijna alle VIGC-partners waren goed vertegenwoordigd waarbij de nieuwe strategische partners InDeap, Isi Publishing Innovators, Landa, Qualified Creatives en SwissQPrint extra ‘warm’ verwelkomd werden door Managing Director Jos Steutelings. Onze directeur gaf ook mee dat VIGC dit jaar verder is doorgestegen in het aantal strategische partners waarbij de teller nu al op 26 staat.

In de voor zijn doen korte speech, werden tevens ook de actieve samenwerkingen met o.a. Indufed/Paperpackskills, Grafoc, KVGO, Fespa Belgium, Agoria-Sirris-VLAIO en het Dienstencentrum extra onder de aandacht gebracht. Samenwerkingen die VIGC echt weet te waarderen en waar ook de volgende jaren extra op zal worden ingezet.

Het doel van dit initiatief is om de VIGC-partners met elkaar te verbinden. Op een informele manier worden dan ook ieder jaar toffe gesprekken gevoerd en wie weet zelfs nieuwe samenwerkingen gesmeed. En dit is wat VIGC voor de ganse sector wil doen! Focus op innovatie bij technologie, workflow, proces en businessmodel vormt de kern, maar mensen samenbrengen en netwerken speelt hierin een cruciale rol.

Vergeet dus zeker niet in te schrijven voor de volgende editie in augustus 2023.

Enkele jaarlijkse events …

Contacteer ons