Instap (Start-up)

VIGC Strategic partner

3000

Basic

VIGC Strategic partner

5000

Medium

VIGC Strategic partner

10000

Premium

VIGC Strategic partner

15000

Samen innoveren door te inspireren

Innovatie is een holle slogan als het niet gedragen wordt door inspiratie. Inspiratie die men op verschillende manieren kan aanwakkeren. Bij VIGC zien we het dan ook als een taak om binnen ons innovatiecentrum d.m.v. events, trainingen en consultancy, continu de grafische markt te inspireren. Wij geloven dat de vele nationale en internationale sprekers die wij naar onze events halen zeker zullen bijdragen tot de broodnodige inspiratie en bijgevolg innovatie binnen de grafische sector.

Onze sector moet ambitie tonen. Wij zijn alvast bereid om dit binnen onze opdracht met veel enthousiasme te doen. Maar daarvoor hebben wij jullie nodig. Want alleen kunnen wij veel. Maar door samen te werken kunnen wij meer!

STRATEGISCHE PARTNERS 2021

VIGC partner BBQ

Al voor het derde jaar op rij werd er voor alle VIGC strategische partners een gezellige namiddag georganiseerd. In de rustieke wijnschuur van Drimavino Turnhout werden alle 20 strategische partners van VIGC getrakteerd op een heerlijke BBQ. Uiteraard hoorden daar de nodige bieren en wijnen bij. Met ruim 40 aanwezigen waren alle partners goed vertegenwoordigd. Het was interessant om te zien hoe concurrenten samen ‘rond het vuur’ stonden. Informele gesprekken werden afgewisseld met een speech van directeur Jos Steutelings. Goed eten en drinken zorgden voor een ongedwongen sfeer.

Vergeet dus zeker niet in te schrijven voor de volgende editie in augustus 2020.

Enkele jaarlijkse events …

Contacteer ons

COLLEGESTRAAT , 2300 TURNHOUT
+32 14 40 39 90
INFO@VIGC.BE