WE                          YOU

Let’s
team
up! 

Samen innoveren
door te inspireren

Strategische
Partnerformules
VIGC 2019

Samen innoveren door te inspireren

Innovatie is een holle slogan als het niet gedragen wordt door inspiratie. Inspiratie die men op verschillende manieren kan aanwakkeren. Bij VIGC zien we het dan ook als een taak om binnen ons innovatiecentrum d.m.v. events, trainingen en consultancy, continu de grafische markt te inspireren. Wij geloven dat de vele nationale en internationale sprekers die wij naar onze events halen zeker zullen bijdragen tot de broodnodige inspiratie en bijgevolg innovatie binnen de grafische sector.

Onze sector moet ambitie tonen. Wij zijn alvast bereid om dit binnen onze opdracht met veel enthousiasme te doen. Maar daarvoor hebben wij jullie nodig. Want alleen kunnen wij veel. Maar door samen te werken kunnen wij meer!

VIGC partner BBQ 2018

Al voor het tweede jaar op rij werd er voor alle VIGC strategische partners een gezellige namiddag georganiseerd. In de rustieke wijnschuur van Drimavino Turnhout werden alle 22 strategische partners van VIGC getrakteerd op een heerlijke BBQ. Uiteraard hoorden daar de nodige bieren en wijnen bij. Met ruim 40 aanwezigen waren alle partners goed vertegenwoordigd.

Het was interessant om te zien hoe concurrenten samen ‘rond het vuur’ stonden. Informele gesprekken werden afgewisseld met een speech van directeur Lode Vlayen. Goed eten en drinken zorgden voor een ongedwongen sfeer.

Vergeet dus zeker niet in te schrijven voor de volgende editie in juni 2019

Enkele Jaarlijkse events …

VIGC Trapt Af!

Ook dit jaar trappen we het jaar in stijl af. We trekken hiervoor op woensdag 16 januari naar ‘Gaston’ een rooftopbar met uniek zicht op Gent. We kijken vooruit naar wat 2019 ons zal brengen aan de hand van twee gastsprekers. Afsluiten doen we in stijl met de nodige drankjes en hapjes.

BENELUX ONLINE PRINT

Na een eerste succesvolle editie #BOPE18 is congrescentrum aan de Zoo van Antwerpen op 9 mei 2019 het decor vormen voor de tweede editie. #BOPE19 gaat verder op de ingeslagen weg! Unieke locatie, nieuwe inzichten, inspirerende cases, nationale en internationale sprekers. 

Hét congres

In 2019 vieren we de vijfde verjaardag van Het Congres. Op 10 oktober zal congrescentrum Lamot in Mechelen ons weer met open armen ontvangen. De uitdaging om zowel kwalitatief als naar het aantal aanwezigen beter te doen dan in 2018 nemen we graag op, samen met  u als partner.

#AAMAX19

U hoeft niets te missen van de hoogmis van de designer die ieder jaar in de Verenigde Staten doorgaat. Inspirerende hands on workshops afgewisseld met top sprekers die ter plekke zijn gaan meevolgen zorgen voor veel informatie en nog meer inspiratie begin november.

Sponsorship op maat

INSTAP (START-UP)

BASIC

MEDIUM

PREMIUM

Partnerbrochure opvragen

Campus Blairon 5, 2300 TURNHOUT
+32 14 40 39 90
info@vigc.be