Consultancy

Hebt u nood aan een gepersonaliseerde aanpak voor uw vraag, uitdaging of probleem? Dan helpen de VIGC-consultants u graag individueel verder. Iedere vraag bekijken we met veel empathie vanuit uw standpunt! Hierbij starten we altijd met een gratis online of offline intake gesprek. Eens de vraag helder omschreven is, maken we een offerte op maat.

VIGC is al ruim 20 jaar actief op vlak van technologishe-, workflow- en procesoptimalisatie binnen de grafische sector en heeft als grote troef dat het als non-profit organisatie onafhankelijk kan werken.

Wij staan ten dienste van de sector en behandelen iedere vraag heel discreet en op een pragmatische manier. Onze consultants hebben allemaal meer dan 20 jaar ervaring en scholen zich maandelijks bij met de nieuwste trends en ontwikkelingen waardoor ze altijd wel met een oplossing voor de dag komen.

Voor Vlaamse bedrijven is het interessant om te weten dat we KMO-portefeuille gecertificeerd zijn. Ook het sectorfonds PaperPackSkills van de papier- en kartonbewerking (Indufed) met PC136/PC222 komt tussen in de kosten waardoor een begeleiding financieel meer dan haalbaar wordt.