Small (S)

Jaarlijks lidmaatschap

180

Bedrijven met een bruto omzet tot 2,5 mio euro

Medium (M)

Jaarlijks lidmaatschap

360

Bedrijven met een bruto omzet van 2,5 tot 5 mio euro

Large (L)

Jaarlijks lidmaatschap

720

Bedrijven met een bruto omzet van 5 tot 12,5 mio euro

Extra Large (L)

Jaarlijks lidmaatschap

1440

Bedrijven met een bruto omzet vanaf 12,5 mio euro

Org (S)

Jaarlijks lidmaatschap

180

Organisaties, verenigingen en onderwijs-instellingen

Gov (M)

Jaarlijks lidmaatschap

360

Gemeenten, steden en Vlaamse en andere overheidsdiensten

CONSULTANCY

Grafische ondernemers moeten hun kritische processen kennen en vooral met een nieuwe geest naar de toekomst kunnen kijken. Om die uitdaging succesvol aan te kunnen gaan, heeft het VIGC een aantal (nieuwe) ondersteunende diensten voor u voorzien. Maatwerk kan natuurlijk ook. Onze innovatiespecialisten staan voor u klaar. Ook hier geniet u als lid van 30% korting.

LABODIENSTEN

Het is niet altijd nodig productieapparatuur in te zetten. Dezelfde tests – en vaak zelfs met een veel grotere nauwkeurigheid – kunnen bij VIGC in labo-omstandigheden worden gedaan. Het aanbod is divers en kan gaan van: inktverbruiktesten, kleurtesten, papieranalyse, lichtechtheidstesten, fluorescentiemetingen of misschien heeft u een specifieke case? Als lid krijgt 30 % korting.

INFODESK

Een ‘eerste hulp’ lijn naar VIGC experten. Telefonisch snel en gratis advies op prangende vragen. Indien de scope van de vraag breder is, méér dan één uur opzoekwerk, dan krijgt u als lid 30 % korting op het uitgebreider advies.

ACADEMY & EVENTS

Gegeven door VIGC experten en externe, gespecialiseerde lesgever. Algemene en meer ‘in-depth’ opleidingen en seminaries. Ook op maat of bij u in het bedrijf. Als lid krijgt u 30 % korting op alle opleidingen en seminaries.

EYE OPENER

Onze VIGC nieuwsbrief, met o.a. volgende thema’s: nieuwe technologische ontwikkelingen, info over conferenties en beurzen, onderzoek, best practices en andere. VIGC Eye-opener verschijnt maandelijks.

VIGC Grafische Innovatie

VIGC, Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie, hét onafhankelijk kenniscentrum voor grafische communicatie. VIGC staat ten dienste van de grafische industrie, zijn klanten en zijn toeleveranciers.

Wij zijn een multidisciplinair team van doorwinterde domeinexperten en projectleiders met uitgebreide praktijkervaring in grafische communicatie.

De essentie van onze missie is Kennis overdragen naar Kunnen.