CAT I

Jaarlijks lidmaatschap

220

Bedrijven met een bruto omzet tot 2,5 mio euro

&

Organisaties, verenigingen en onderwijsinstellingen

CAT II

Jaarlijks lidmaatschap

440

Bedrijven met een bruto omzet van 2,5 tot 5 mio euro

&

Gemeenten, steden en Vlaamse en andere overheidsdiensten

CAT III

Jaarlijks lidmaatschap

860

Bedrijven met een bruto omzet van 5 tot 12,5 mio euro

CAT IV

Jaarlijks lidmaatschap

1670

Bedrijven met een bruto omzet vanaf 12,5 mio euro

CONSULTANCY

Grafische ondernemers moeten hun kritische processen kennen en vooral met een nieuwe geest naar de toekomst kunnen kijken. Om die uitdaging succesvol aan te kunnen gaan, heeft VIGC een aantal (nieuwe) ondersteunende diensten voor u voorzien. Maatwerk kan natuurlijk ook. Onze innovatiespecialisten staan voor u klaar. Hier geniet u als lid tot 30% korting*.

* Niet geldig op #industriepartnerschap initiatieven

LABODIENSTEN

Het is niet altijd nodig productieapparatuur in te zetten. Dezelfde tests – en vaak zelfs met een veel grotere nauwkeurigheid – kunnen bij VIGC in labo-omstandigheden worden gedaan. Het aanbod is divers en kan gaan van: inktverbruiktesten, kleurtesten, papieranalyse, lichtechtheidstesten, fluorescentiemetingen of misschien heeft u een specifieke case? Als lid krijgt u tot 30 % korting*.

* Niet geldig op #industriepartnerschap initiatieven

INFODESK

Een ‘eerste hulp’ lijn naar VIGC experten. Telefonisch snel en gratis advies op prangende vragen. Indien de scope van de vraag breder is, méér dan één uur opzoekwerk, dan krijgt u als lid tot 30 % korting* op het uitgebreider advies.

* Niet geldig op #industriepartnerschap initiatieven

ACADEMY & EVENTS

Gegeven door VIGC experten en externe, gespecialiseerde lesgever. Algemene en meer ‘in-depth’ opleidingen en seminaries. Ook op maat of bij u in het bedrijf. Als lid krijgt u tot 30 % korting* op alle opleidingen en seminaries.

* Niet geldig op #industriepartnerschap initiatieven

EYE OPENER

Onze VIGC nieuwsbrief, met o.a. volgende thema’s: nieuwe technologische ontwikkelingen, info over conferenties en beurzen, onderzoek, best practices en andere. VIGC Eye Opener verschijnt maandelijks.

JAARLIJKS OVERLEGMOMENT

Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. Wij weten heel graag wat er leeft in jullie bedrijf en wij informeren jullie ook heel graag over de nieuwste innovaties. Daarom voorzien we een jaarlijks overlegmoment dat door ieder VIGC-lid vrij te kiezen is. Tijdens dit GRATIS overlegmoment voor onze leden luisteren wij vooral graag naar jullie vragen en behoeften. Een unieke kans om in contact te komen met de VIGC-consultants en kennis te delen.

Cat I t.e.m. III: online overleg van 1,5u – Cat IV: on site overleg van 2u

ISO12647 – CERTIFICATIES

VIGC werkt nauw samen met SCGM om ISO12647-certificaties te beoordelen en uit te meten in ons VIGC-labo. Op die manier zijn we verantwoordelijk voor de technische evaluatie van deze certificatie. VIGC-leden krijgen daarom 10% extra korting als zij zich laten certificeren door SCGM.

INNOVATIECHEQUES

Ieder VIGC-lid krijgt een aantal innovatiecheques die ingezet kunnen worden voor alle VIGC-trainingen & events. Afhankelijk van jouw lidmaatschap categorie krijg je van twee tot acht cheques die je ieder jaar mag spenderen aan VIGC-initiatieven!*

Categorie I: 2 cheques T.W.V. €50, Categorie II: 4 cheques T.W.V. €50, Categorie III: 6 cheques T.W.V. €50, Categorie IV: 8 cheques T.W.V. €50

* Met uitzondering van Masterclasses, Lerende Netwerken en Meet & Peek

VIGC Grafische Innovatie

VIGC, Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie, hét onafhankelijk kenniscentrum voor grafische communicatie. VIGC staat ten dienste van de grafische industrie, zijn klanten en zijn toeleveranciers.

Wij zijn een multidisciplinair team van doorwinterde domeinexperten en projectleiders met uitgebreide praktijkervaring in grafische communicatie.

De essentie van onze missie is Kennis overdragen naar Kunnen.