See you next year!

Over After Adobe MAX 2020

Adobe MAX is hét jaarlijkse event rond inspiratie en creativiteit van Adobe in de VS. De absolute hoogmis voor designers, fotografen, web designers, ontwikkelaars en al wie betrokken is in de grafische creatie en productiecyclus.
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert VIGC samen met haar strategische partner Lab9 Pro een samenvatting van de meest in het oog springende sessies op deze drie dagen durende happening.

Programma

Adobe MAX 2020 zit er alweer op. Dit jaar werd de bekende conferentie van Adobe uitzonderlijk omgetoverd tot een gratis digitaal festival met interessante keynotes, bekende gastprekers, previews van de nieuwste technologieën en meer dan 350 in-depth trainingsessies, goed voor bijna 50 uren aan creativiteit en inspiratie.

De rode draad doorheen Adobe MAX was samenwerking. Het is duidelijk dat Adobe zich extra inzet om samenwerking, en kennisuitwisseling, nog eenvoudiger te maken, door creatieve professionals de tools in handen te geven om spectaculaire content te creëren vanop elk toestel, of ze nu van thuis of kantoor werken.  

Heb je Adobe MAX gemist maar ben je wel benieuwd naar de nieuwigheden in CC21? Naar goede gewoonte organiseren het VIGC en Lab9 Academy samen After Adobe Max, waarbij we de interessantste inzichten van Adobe MAX op een rijtje zetten en jou kennis laten maken met de gloednieuwe technologie die Adobe net gelanceerd heeft. Ditmaal wordt After Adobe MAX een interactieve online editie op 1 december, die je gratis kan volgen vanaf 13 uur.

Zoals ieder jaar hebben de Adobe Certified Experts van Lab9 Academy, Adobe Max gedurende drie dagen op de voet gevolgd en zijn ze daarna meteen zelf aan de slag gegaan om de nieuwe features uit te testen. Op After Adobe MAX presenteren zij jullie met veel plezier hun bevindingen in drie verschillende sessies:

Tom Moulaert – Creatieve prepresstools voor een naadloze samenwerking op ieder toestel

Vincent Van der Meeren – Powerfull UX-design met Adobe XD

Dimitri Stevens – Creatief aan de slag met augmented & virtual reality.

Voor de gelegenheid hebben we ook enkele inspirerende gastsprekers uit de grafische industrie uitgenodigd:

Ulbe Jelluma (Print Power Europe) – De kracht van print in een digitale wereld

Frank Blomme (Xerox) – Communicatie met impact dankzij digital drukwerkveredeling

Bart Van de Wiele (Adobe) – Adobe – Trends & Visie

After Adobe MAX is een samenwerking tussen VIGC en Lab9 Academy, een divisie van Lab9 Pro.


Voor meer info

VIGC
Collegestraat 11 bus 3
2300 Turnhout
+32 (0)14 40 39 90
info@vigc.be
www.vigc.be

VOLG ONS OP

JOIN THE CONVERSATION

#aamax20

AAMAX is een organisatie van

VIGC Strategische Partners