AAMAX 2022
Digital Future of Communication

6 december 2022 – Tour & Taxis

Adobe MAX is hét jaarlijkse event rond inspiratie en creativiteit van Adobe in de VS. De absolute hoogmis voor designers, fotografen, web designers, ontwikkelaars en al wie betrokken is in de grafische creatie en productiecyclus. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert VIGC samen met haar strategische partner Lab9Pro een heus afterevent met samenvattingen van de meest in het oog springende sessies op Adobe Max.

Adobe Max is ‘de max’ maar gaat ook gepaard met héél veel informatie. Wij treden daarom graag op als content curator en voegen bijkomend een extra Belgisch accent toe waaronder super interessante sessies van Hannes Coudenys (Vlogger, ondernemer, ….), Stef Verhoeven (de synthetische kust van AI), Jos Claes (Design Thinking met Adobe XD) en Yan Ketelers (Jouw eerste stappen in de Metaverse). Zoals ieder jaar hebben de Adobe Certified Experts van Lab9 Academy, Adobe Max gedurende drie dagen op de voet gevolgd en zijn ze daarna meteen zelf aan de slag gegaan om de nieuwe features uit te testen. Op After Adobe MAX presenteren zij jullie met veel plezier hun bevindingen. Dus heb je Adobe MAX gemist of zag je de bomen door het bos niet meer maar ben je wel benieuwd naar alle nieuwigheden? Wij hebben de oplossing voor jou! Ontdek hieronder ons spannende programma.

Ook goed nieuws is dat wij terug een fysiek event organiseren! We heten jullie dan ook van harte welkom in Brussel en kijken er naar uit om jullie persoonlijk te mogen verwelkomen.

Programma

13h30 – Ontvangst

14h00 – Jos Steutelings, VIGC – Welcome by VIGC

14h10 – Het boeiende verhaal van Hannes Coudenys – Vlogger, ondernemer en de oprichter van ‘Ugly Belgian Houses en Hurae

14h40 – Dimitri Stevens, Lab9 Pro – Adobe MAX impressies, new features and trends

15h20 – Stef Verhoeven, Argosgrafix – De synthetische kunst van AI

15h45 – PAUZE

16h15 – Bart Van de Wiele, Adobe – Trends en strategie voor Adobe in 2023

16h55 – Jos Claes, Pharo-LHC – Design Thinking met Adobe XD

17h20 – Yan Ketelers, OG Studio – Web3: via de metaverse naar de creator economy

17h50 – Jos Steutelings, VIGC – Afsluiting

17h55 – Netwerkdrink

Tour & Taxis

Maison de la Poste

Rue Picard 5/7

B-1000 Brussels

VOLG ONS OP

JOIN THE CONVERSATION

#aamax22

AAMAX is een organisatie van

VIGC Strategische Partners

#industriepartnerschap #sterkondernemen

17 Vlaamse innovatiepartners, waarvan VIGC, slaan de handen in elkaar, onder leiding van Agoria en Sirris. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren.  

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het industriepartnerschap kan u als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om uw technologische innovatie op te drijven in de 3 volgende thema’s : Digitalisering, Duurzaamheid &  Industrie 4.0.