UPDATE!
‘T is gebeurd… Door de stijgende cijfers en de nieuwe Covid-maatregelen moeten we AAMAX 2021 noodgedwongen online organiseren. Geen nood, het programma en de sprekers blijven behouden en deelnemen is nog steeds GRATIS.

Één voordeel, online is er geen beperking op het aantal toegelaten deelnemers, schrijf dus nog snel in!

Laat je op 7 december in de namiddag onderdompelen in de wereld van creativiteit en van hedendaagse design trends die jou zullen helpen om jouw grafisch werk naar een hoger niveau te tillen.
Dit niet te missen en bovendien gratis event voor grafische ontwerpers en drukkers in België en Nederland is een samenwerking tussen VIGC en Lab9 Academy, een divisie van Lab9 Pro.

Adobe MAX had dit jaar als thema Creativity in Design. Het event is de absolute hoogmis voor designers, fotografen, web designers, ontwikkelaars en al wie betrokken is in de grafische creatie en productiecyclus met heel veel informatie. Wij laten jou online bijpraten over dit unieke event door onze specialisten die de verschillende workshops live mee volgden en als content curator zullen optreden. M.a.w. een samenvatting van de meest in het oog springende sessies en tips & trics, speciaal voor jou samengesteld!

Als kers op de spreekwoordelijke taart, voegen wij voor ons vijfjarig jubileum een extra Belgisch accent toe met twee verrassende keynotes rond ‘Connected Design’ door Fons Put van VIGC en ‘Radical design & Activism’ door Michel Brouwers en Joke Kenis van DesignSkills.

Dus heb je Adobe MAX gemist of zag je de bomen door het bos niet meer maar ben je wel benieuwd naar alle nieuwigheden? Of misschien ben je benieuwd naar onze keynotes? Schrijf dan nu snel in.

Programma

13h30 – Jos Steutelings, VIGC – Welcome by VIGC

13h45 – Bart Van de Wiele, Adobe – Adobe 2022: de toekomst van online werken

14h15 – Dimitri Stevens, Lab9 Pro – What’s new in CC 2022

14h45 – Fons Put, VIGC – ‘Connected’ Design

15h15 – PAUZE

15h45 – Laurens Corijn, Adobe – Adobe Substance

16h15 – Michel Brouwers en Joke Kenis, DesignSkills – Radical design & activism

17h00 – Jos Steutelings, VIGC – Afsluiting


Locatie

ONLINE

VOLG ONS OP

JOIN THE CONVERSATION

#aamax21

AAMAX is een organisatie van

VIGC Strategische Partners