Zo dichtbij mogelijk, voor nu

Fysiek langskomen gaat even niet maar met een kaartje kom je gelukkig wel dichtbij! Ontdek de exclusieve set kaarten gemaakt op creative papers van Arjowiggins. #touchedbypaper is een bijzonder project van Antalis Benelux. Nu we vooral digitaal contact hebben, is het ontvangen van een kaart een welkome afwisseling. Natuurlijk wil je dit doen met een kaart die opvalt en een tactiel gevoel geeft. In samenwerking met Studio Ilse van Klei is er een unieke set kaarten ontworpen met de creatieve papieren van Arjowiggins. In het ontwerp is geen gebruik van inkt maar uitsluitend van een preeg, prachtig uitgevoerd door Drukkerij Douma. Hierdoor biedt de kaart, in combinatie met verschillende papiersoorten, een unieke tactiele ervaring.

Drie in één

In totaal zijn er 4 varianten, elk samengesteld uit 3 verschillende tactiele papiersoorten van Arjowiggins Creative Papers. Van ruw tot zijdezacht, wat maakt dat de kaart een unieke ervaring biedt aan de ontvanger. Om de 3 papiersoorten in één kaart te krijgen, is de voorzijde van de kaarten gemaakt uit 2 met de hand verlijmde papiersoorten.

Bijzonder papier

Alle gekozen papiersoorten komen uit twee lijnen van Arjowiggins Creative Papers: Keaykolour en Curious Collection.

Keaykolour biedt met 48 verschillende kleuren papier en karton de perfecte basis voor moderne en stijlvolle communicatie en verpakkingen. Lees hier meer over Keaykolour.

Curious Collection biedt gewaagde en onconventionele papier- en kartonsoorten voor high-end communicatie. Lees hier meer over Curious Collection.

Vraag gratis een setje van 2 kaarten (Nederlandstalig) aan en verras ook iemand met een kaartje.

Aanvragen