Xerox® FreeFlow® Vision, een nieuwe printbeheeroplossing voor PSP

NORWALK, USA – 10 oktober 2023 – Xerox heeft zijn aanbod voor automatisering van productiegegevens onthuld, Xerox® FreeFlow® Vision, dat wereldwijd beschikbaar is. FreeFlow Vision maakt gebruik van voorspellende analyses voor het bewaken en beheren van de productiegegevens die printserviceproviders (PSP’s) nodig hebben om prestaties te verbeteren, het rendement op investeringen te verhogen en belangrijke prestatie-indicatoren te behalen.

De belangrijkste groeistrategie van de meeste PSP’s is het verlagen van de productiekosten, maar veel PSP’s beschikken niet over de gegevens die nodig zijn om hun prestaties te kwantificeren en te verbeteren. Xerox® FreeFlow Vision software lost dit probleem op met geautomatiseerde, real-time weergaven van kritieke operationele gegevens. Deze combinatie stelt PSP’s in staat om betere beslissingen te nemen over hoe ze printopdrachten sneller en efficiënter kunnen voorbereiden, optimaliseren, routen, distribueren en produceren.

“Xerox blijft investeren in nieuwe technologieën die onze production print-klanten in staat stellen om efficiënt en kosteneffectief opdrachten van de hoogste kwaliteit te produceren”, zegt Terry Antinora, vice president en general manager van global offering solutions bij Xerox. “Aanbieders van printservices zijn altijd op zoek naar manieren om het aantal handmatige handelingen te verminderen en hun rendement op investering voor een bepaalde opdracht te maximaliseren, terwijl ze hun klanten meer waarde kunnen bieden. Ons uitgebreide aanbod van aanpasbare oplossingen, waartoe nu ook FreeFlow Vision behoort, draagt bij aan het succes van onze klanten.”

De reeks Xerox producten omvatten onder andere:
• Workflow automatisering : Xerox® FreeFlow Vision, FreeFlow Core en Workflow Central Service
• Technologie Better Together, inkjet als aanvulling op toner- en offset-printen : Xerox® Baltoro® HF Inkjet Press en Xerox® iGen® 5 Press
• Marketing omni-kanaal : Technologie XMPie
• Intelligente assistent mogelijkheden : Toekomstgerichte AI voor productie en multifunctioneel printen.