WOW AMSTERDAM

ChromaLuxe is steeds bezig met het optimaliseren van zijn netwerk in de wereld van sublimatie drukwerk en streeft ernaar de voorkeursoplossing te worden voor prints van hoge kwaliteit over de hele wereld. De combinatie van kleurhelderheid en superieure duurzaamheid maakt ChromaLuxe de perfecte keuze voor beeldreproductie.

Door gebruik te maken van dye sublimatie biedt ChromaLuxe duurzame fotopanelen die generaties lang worden bewaard. In plaats van afbeeldingen rechtstreeks op een oppervlak te drukken, wordt de afbeelding in de coating aangebracht om een permanente bescherming te bieden. Deze printtechnologie opent nieuwe mogelijkheden voor printers, fotografen en drukkers om iets nieuws en uniek aan hun klanten te presenteren.  Een print met een ongezien WOW-effect.

Ontdek “The Power of WOW” op FESPA in Amsterdam op 12, 13, 14 en 15 oktober 2021. ChromaLuxe en zustermerk Unisub zullen daar opvallend aanwezig zijn en klaar om jullie te verwelkomen.

“We zijn helemaal klaar om eindelijk terug met onze relaties aan tafel te gaan en nieuwe contacten te leggen” zegt Peter Boodts, Senior Marketing Manager voor ChromaLuxe in de EMEA regio. “De print industrie draait als geen ander om een live ervaring, en FESPA 2021 gaat ons allemaal nieuwe energie geven om het gedrukte medium te promoten.”

We zien jullie graag verschijnen in Hal 1 Stand G80.  Laat ons samen knallen in Amsterdam, tot dan.  Voor meer info kan je altijd surfen naar www.ChromaLuxe.com