With a little help from my certified friends…

Dataline heeft met MultiPress veruit de meest geavanceerde administratieve workflow voor grafische productiebedrijven opgebouwd. MultiPress vormt ondertussen het hart van meer dan 1.000 grafische ondernemingen in Europa. Maar het automatiseren van jouw workflow stopt daar niet!

De logische volgende stap was het connecteren van MultiPress met oplossingen en diensten van andere spelers in de grafische industrie:

fabrikanten van soft- en hardware voor prepress, printen of afwerken, papier en materiaalleveranciers, technische integratoren en ontwikkelaars. Ook het connecteren van MultiPress-kennis binnen vakorganisaties en scholen, industrie-consultants en gespecialiseerde media hoort daarbij.

Met dit doel riep Dataline jaren geleden het certificeringsprogramma in het leven. Door een gecertificeerd partnership aan te gaan, breidt Dataline het MultiPress ecosysteem verder uit. Zo wordt de toegevoegde waarde van elke MultiPress-installatie gevoelig verbeterd:

  • Het resultaat van elk gecertificeerd partnership is next-level automatisering en efficiëntie-optimalisering waarbij de MultiPress-gebruiker nu en in de toekomst een duurzame oplossing kan gebruiken.
  • De certificering staat garant voor een gestructureerde opvolging van test en implementatie, training, documentatie, lanceringspromotie en support.

Door verdelers, vakorganisaties en educatieve instellingen te betrekken bij de certificering zorgt Dataline ervoor dat ook via deze kanalen de kennis over en ondersteuning van MultiPress optimaal is en up-to-date blijft.

Het Dataline certificeringsprogramma groeit sterk. Ondertussen zijn meer dan 80 bedrijven en organisaties gecertificeerd. Daarnaast heeft Dataline nog een hele reeks nieuwe projecten in petto waardoor nog tal van gecertificeerde partners in de komende jaren zullen toegevoegd worden.

Ben je benieuwd naar al onze partners en hoe we met ze samenwerken? Ontdek ze hier op de certified partner-zone op de Dataline website!