WIJ ZOEKEN EEN GEDREVEN ACCOUNTMANAGER

WORD JIJ ONZE NIEUWE SALES HUNTER?

De grafische sector is zich volop aan het vernieuwen. Ook INNI GROUP omarmt het nieuwe normaal en blijft ambitieus haar toekomst als innovatieve multispecialist verzekeren. Daarom zijn wij op zoek naar een extra gedreven accountmanager om het salesteam te versterken.

JOUW UITDAGINGEN

Als account manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en diensten. Je positioneert INNI GROUP als de ‘one stop shop’ voor communicatie-oplossingen. Je prospecteert potentiële klanten, breidt ons relatiebestand uit en onderhoudt goede relaties met de strategische beslissingsnemers bij klanten en prospecten. Bij prospecten vorm je je een juist beeld van de noden en wensen, terwijl je bij klanten proactief en systematisch zoekt naar crosssalesmogelijkheden. Je werkt aantrekkelijke commerciële voorstellen uit en volgt deze nauwkeurig op. Je maakt deel uit van een salesteam (Nederlands- en Franstalig) van 5 account managers en rapporteert aan de sales director.

JOUW PROFIEL

Je bent een doorwinterde verkoop- en resultaatsgerichte jager die gebeten is door vellendrukwerk. Je bent gedreven, ondernemend en overtuigend met een onstuitbare can-do-mentaliteit. Met jouw sterke ervaring in de grafische sector ben jij de juiste persoon die wij zoeken. Daarnaast breng je de human touch in customer experience naar een hoger level.

ONS AANBOD

Een verantwoordelijke functie met veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. We bieden een aantrekkelijk salarispakket in functie van ervaring en competenties.

PLAATS TEWERKSTELLING

Werkveld is heel België. Je werkt van thuis uit, vanop bureau te Brussel of vanuit de site in Kortrijk. Je bent 2 à 3 keer per maand in Kortrijk.

INTERESSE?

Stuur vandaag nog je cv en motivatiebrief naar: Elien Hoedt elien.hoedt@innigroup.com