Wij wensen jullie een heel fijne vakantie!

Na een druk en intens voorjaar is het tijd om even terug op adem te komen. De Eye Opener gaat er even tussenuit en is weer op post in de laatste week van september. Uiteraard blijft VIGC bereikbaar en helpen we jullie graag verder als er vragen zijn.

We kijken bij VIGC terug op een geslaagde eerste helft van 2023. Voor het eerst in de geschiedenis van VIGC konden we 2 Masterclasses en 1 Lerend Netwerk het opschrift ‘uitverkocht’ meegeven. Maar geen nood, er werd al een reservelijst aangelegd! De nieuwe trainingen rond flexo werden bijzonder goed bijgewoond en vragen voor een vervolg. Ons eerste event in Nederland – het Benelux Online Print Event (BOPE) – was een voltreffer met 130 deelnemers en een uitstekende dynamiek. En via onze consultancy hebben we een record aantal bedrijven bijgestaan in de meest uiteenlopende opdrachten.

We zijn volop bezig met de voorbereiding van Het Congres op 19 oktober in congrescentrum Lamot in Mechelen. Het thema dit jaar zal ‘Transform, Empower, Succeed!’ zijn met als rode draad ondernemerschap en het delen van interessante inzichten die iedereen zullen inspireren. We hebben hiervoor sprekers van binnen en buiten de grafische industrie uitgenodigd. Meer info volgt snel. Ook onze studiereis naar Zwitserland en Liechtenstein met o.a. een bezoek aan swissQprint en Zünd komt er snel aan midden november. Hier kan nu al voor ingeschreven worden. En natuurlijk is onze opleidingskalender dit najaar ook alweer goed gevuld!

Maar eerst dus die welverdiende vakantie!

Team VIGC

Veerle, Liesbet, Ils, Fons, Carl en Jos