Welke developer kraakt onze code?

CHILI publisher vergemakkelijkt en automatiseert het maken van grafisch materiaal. Het vergemakkelijkt het proces door traditionele grafische bestanden om te zetten in Smart Templates, die zelfs onervaren grafische gebruikers kunnen gebruiken om nieuw materiaal te maken. CHILI publisher automatiseert ook het grafische creatieve proces door systematisch verschillende varianten te bouwen en deze desnoods ook met externe datasystemen te linken. Zo sparen we manueel werk uit en elimineren we inhoudelijke fouten.

Dat gaat goed en hard – vele bekende, grote en kleine namen doen een beroep op onze technologie. Maar het kan altijd beter en dat kunnen we niet alleen. Daarom zoekt ons team in Aalst versterking!

Ben je een developer met een passie voor print (M/F/X) en klaar voor een nieuwe uitdaging in 2020? Overweeg dan een carrièremove naar Aalst – daar ligt de toekomst voor grafische software. Check de vacature voor meer info: https://jobs.chili-publish.com/o/junior-rd-engineer-c-dev-aalst

Eens zien of je je kan vinden in onze code? Groot gelijk – probeer gerust of je onze code kan kraken. Want elke developer kan code schrijven. Wij zoeken iemand die echt mee ontwikkelt.

Doe de test: https://www.chili-publish.com/break-the-code

Tot snel op de koffie?

Het voltallige CHILI publish team wenst jullie alvast een succesvol 2020 toe. Liefst bij ons.

Andere vacatures? Absoluut: https://jobs.chili-publish.com/#section-37324