WEL OF NIET INLIJSTEN?

Het is gelukt, er zijn weer schitterende foto’s gemaakt en nu is het tijd om ze aan de hele wereld te laten zien of te presenteren. De zoektocht doorheen ontelbare lijsten, passe-partouts en glas kan beginnen. Het lijkt soms overweldigend, en hoe levendig zal de foto er precies uitzien als hij achter glas zit?

Overweeg eens een alternatief (of andere optie): het afdrukken en presenteren van foto’s op ChromaLuxe metalen fotopanelen. De fotopanelen op metaal bieden een echt “WOW”-effect zonder de noodzaak om traditionele inlijstmaterialen aan te schaffen.

Bij ChromaLuxe fotopanelen wordt de afbeelding geperst in een speciale coating, waardoor een verbluffende print ontstaat die duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Een frame of glas is niet langer nodig.  De fotopanelen kunnen op een ophangsysteem worden gemonteerd zodat ze van de muur zweven voor een moderne uitstraling, in een lijst worden geplaatst zonder glas voor een meer traditionele uitstraling, of worden gemonteerd als drieluik voor een unieke presentatie.

Kleinere fotopaneeltjes kunnen gemakkelijk worden tentoongesteld met een staandertje, horizontaal of verticaal. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk zoals glanzend, halfglanzend, mat of met structuur. De afwerking complementeert de schittering van de foto zonder dat een extra plaatsing onder glas de echte levendigheid van de foto wegneemt. Klik snel door om meer te ontdekken over de verschillende mogelijkheden: https://www.chromaluxe.eu/