Webinar – Web-to-print en MIS, kunnen ze samenwerken?

Een belangrijke reden om een Web-to-print systeem te implementeren is om de administratieve overhead te verminderen en snel correcte prijzen aan de klanten te kunnen leveren. Maar hoe werkt dat als uw producten zijn gedefinieerd in het MIS-systeem en uw prijsberekeningen daar normaal gesproken ook worden gedaan?

Gaat u dan uiteindelijk twee aparte systemen onderhouden?

Bezoek ons Four Pees Café om te zien hoe dat eenvoudig vermeden kan worden met de combinatie van Aleyant Pressero als Web-to-print systeem en Dataline MultiPress als MIS-systeem. De onlangs aangekondigde integratie van beide systemen zorgt ervoor dat ze naadloos samenwerken.

Doe mee met Dataline’s Project Manager EMEA Davy Verstaen en Four Pees’ CTO David van Driessche en leer hoe u:

  • producten en hun prijzen en opties synchroniseert tussen MultiPress en Pressero.
  • voltooide orders direct van Pressero naar MultiPress stuurt voor productie.
  • alle Web-to-print facturen direct vanuit MultiPress genereert voor een volledig geïntegreerde boekhouding tussen online en offline verkoop.
  • Geavanceerde real-time feedback over orderstatus en productiegegevens en -status voor eenvoudige follow-up en op feiten gebaseerde besluitvorming

Datum: Donderdag 6 mei

Tijd: 16h00 CET

Klik hier om u te registreren

Sprekers

Davy Verstaen

Davy Verstaen is Project Manager EMEA bij Dataline Solutions en heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de grafische industrie, zowel in een technische als strategische functie.

David van Driessche

David van Driessche is CTO bij Four Pees en leidt de ontwikkeling van alle technische aspecten van de Four Pees projecten. Met meer dan 25 jaar ervaring in printsoftware kent hij alle ins en outs van de sector en deelt deze graag.