Wat heeft de toekomst in petto voor hoogvolume, hoogwaardige digitale druk en de bijbehorende afwerking?

Op de Hunkeler Innovation Days 2023 zal Xerox zijn expertise in het end-to-end automatiseringsecosysteem tonen. Door het evenement bij te wonen, zullen de deelnemers meer te weten komen over het “Better Together”-aanbod, alsook over de toepassing en de financiële prestaties van de combinatie Baltoro + Iridesse + Solutions (XMPie, FreeFlow Core, FreeFlow Vision en Care AR).

De Better Together-aanpak erkent de grote verscheidenheid van de grafische industrie en biedt een breed scala aan modulaire en schaalbare digitale technologieën, aanpasbaar aan de doelstellingen van drukkers. Inkjettechnologie biedt diverse en kosteneffectieve opties voor kwaliteit, snelheid, media en afwerking, met de voordelen van geïntegreerde workflowautomatisering.

Sommige pagina’s, zoals covers, kunnen met een tonermotor worden afgedrukt om aan de hoge beeldkwaliteitseisen te voldoen, terwijl de hoofdpagina’s snel en voordelig met Inkjet worden afgedrukt. Tonerpagina’s kunnen ook zeer aantrekkelijke verfraaiingen bevatten buiten CMYK die nog meer waarde toevoegen – meer “wow” per pagina – zelfs bij kleine, economische oplagen.

Bezoek het Xerox team van 27 februari tot 2 maart 2023 op stand P6 en ontdek hoe u digitale printmogelijkheden kunt inzetten om uw omzet te verhogen en uit te breiden naar nieuwe markten.