Waarom u deze tijd best gebruikt om de relevantie van uw ERP opnieuw te evalueren

Het coronavirus treft zowel individuen als de economie in zijn geheel. Het is voor ons allemaal een moeilijke periode. Professioneel gezien kan deze vertraging in de activiteiten een gelegenheid voor u zijn om uw huidige manier van werken opnieuw te evalueren en de relevantie van uw ERP te heroverwegen.

Er is nu niet veel dat u kunt doen om de crisis aan te pakken. Maar u hebt wel opeens de kans om een stap achteruit te zetten en een aantal dingen te doen waar u normaal gesproken geen tijd voor zou hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld eens stilstaan bij de strategische kanten van uw organisatie. Maak van de gelegenheid gebruik om belangrijke strategische initiatieven te overwegen om de toekomstige groei en evolutie van de organisatie te ondersteunen. Onze wereld, de economie en uw bedrijf zullen zich herstellen, maar bent u er klaar voor als het normale tempo zich hervat?

Deze moeilijke tijden bieden ook zakelijke kansen: bestudeer en analyseer de relevantie van uw bestaande processen en workflow en hoe uw huidige ERP-systeem deze ondersteunt. U zult waarschijnlijk een reeks tekortkomingen en blinde vlekken, eilandoplossingen en omweggetjes ontdekken die u in het verleden over het hoofd hebt gezien.

Dit is wellicht de ideale gelegenheid om de volledige toegevoegde waarde van een nieuwe business software voor uw bedrijf te ontdekken.