Waarom Dataline samenwerkt met Antalis in Frankrijk…

Na jarenlange succesvolle samenwerking tussen Dataline en Antalis in de Benelux kondigt Dataline nu met veel enthousiasme de strategische samenwerking aan met Antalis Frankrijk. 

Antalis is de voornaamste leverancier van drukwerk voor de sign- en grootformaatmarkten in Frankrijk, en staat bekend om het uitgebreide portfolio van gerenommeerde merken zoals Kapa, Forex, Dibond, Avery Dennison en nog vele anderen. Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal in het streven naar een gestroomlijnde workflow voor printbedrijven, mogelijk gemaakt door MultiPress, de geavanceerde print ERP/MIS-software van Dataline.

De integratie van de productcatalogus van Antalis Frankrijk met MultiPress is een reactie op de groeiende vraag van een snel groeiend aantal MultiPress-gebruikers in Frankrijk die graag gebruik willen maken van de voordelen van deze automatiseringsfunctie. Ordermanagers kunnen zeer snel materiaalprijzen opzoeken en verwerken in hun offertes, en deze vervolgens ook bestellen bij Antalis zonder de software te verlaten. Deze ontwikkeling heeft al met succes plaatsgevonden in België en Nederland, en wordt nu in Frankrijk geïntroduceerd. Aan verdere innovatieve uitbreidingen van deze mogelijkheden wordt steeds verder gewerkt.

Deze integratie zal de drukindustrie in Frankrijk ten goede komen door een efficiëntere en gestroomlijnde workflow te bieden. Lees verder om te ontdekken hoe deze innovatieve stap voorwaarts jouw printbedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.