Vind jouw bedrijf de weg naar een bedrijfszekere toekomst?

De richting ligt vast. Het doel is bekend. Voor grafische productiebedrijven zijn de treinen waar zij vandaag op moeten springen automatiseren, connecteren en integreren. Alleen zo kan je hogere efficiëntie en gezonde marges blijven garanderen, en blijf je op koers naar een bedrijfszekere toekomst.

Maar hoe loopt dat traject voor jouw bedrijf? Waar stap je op, en waar stap je over? Hoe koppel je de juiste bedrijfsprocessen en integreer je 3rd party oplossingen? En hoe werkt dat voor jouw specifieke toepassingen?

De MultiPress MIS/ERP software van Dataline stippelt de route uit voor elk print productie bedrijf. MultiPress is een schaalbare en modulaire software voor de automatisatie van administratie- en productieprocessen waarmee print productie bedrijven efficiënter en productiever kunnen werken.

Sterke processen en goed inzicht krijg je door mensen en machines te connecteren, door automatisch data uit te wisselen, door partneroplossingen slim te integreren. Met MultiPress lukt dat, vandaag reeds bij meer dan 1.000 print media bedrijven in Europa. MultiPress heeft uitgestippelde routes voor alle processen in jouw bedrijf: Relatiebeheer, Calculatie, Financiën, Planning, Prepress, Materialen, Productie, E-Business, Expeditie en Rapportering.

De voordelen van MultiPress voor sign en groot formaat bedrijven zijn bekend:

  • Administratieve vereenvoudiging: CRM, offertes, calculatie, productieplanning, facturatie en logistiek vormen één gekoppelde keten van informatie. Dit zorgt voor een drastische verlaging van de foutenlast en verhoging van de doorloopsnelheid van orders. Van (online) bestelling tot en met de montage ter plekke verloopt het proces gestroomlijnd;
  • Automatisering van productie: MultiPress zorgt niet alleen voor de productieplanning, het kan ook bestanden opslaan, check & repair uitvoeren in preflight, impositie – tiling of productie-optimalisaties uitvoeren; en meer. Dankzij JDF koppelingen met workflow en RIP software van bijvoorbeeld Agfa, Caldera, OneVision of Switch kunnen MultiPress gebruikers op deze manier hun productie verregaand automatiseren.
  • Doorgedreven kwaliteitscontrole: de automatisering van de administratie en de productie in één geïntegreerde workflow heeft als resultaat dat de foutenlast drastisch verlaagt, en dat de kwaliteit van de productie en ook de dienstverlening tot in de puntjes gegarandeerd kan worden.

MultiPress is een bewezen, klokvaste oplossing met een duidelijke bestemming: meer winst en hogere efficiëntie. 

Meer weten?

Kom naar FESPA 2020 (Madrid, 24 – 27 Maart) waar Dataline toont hoe sign en grootformaat bedrijven efficiënter en productiever kunnen werken met MultiPress.  Lees hier verder en registreer hier voor gratis FESPA tickets én een persoonlijke demonstratie.