Unizo West-Vlaanderen bekroont Visix uit Roeselare als KMO van het jaar

Visix Brand Shiners uit Roeselare is door Unizo uitgeroepen tot West-Vlaams KMO van het Jaar 2023. De winnaars werden bekroond tijdens een grootse verkiezingsshow bij Inofec in Tielt. Verschillende criteria waaronder innovatie, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie, toekomstperspectief kwamen hierbij uitgebreid in beeld en werden door een jury beoordeeld.
Als Brand Shiners staat Visix bekend als een toonaangevende groot-formaat drukkerij van kwalitatief en duurzaam promotiemateriaal met visuele impact.


Stijn Vertonghen, marketing manager bij Visix:
“Wij laten het merk van onze klant stralen. Zowel outdoor als indoor als op je event. We laten bedrijven en producten scoren met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt ‘af’ zijn. Door professioneel advies, expertise en service genieten onze klanten van een zorgeloze ervaring.
Ons Visix Brand Shiners-team combineert permanente aandacht voor werkplezier met oprechte waardering voor elkaars inzet. Dat merk je ook binnen de werking van ons bedrijf. Onze werknemers zijn gelukkig in de job die zij elke dag weten uit te oefenen. Deze titel is dan ook de bekroning voor ons gehele team.”


Vincent Kint, gedelegeerd bestuurder van UNIZO West-Vlaanderen en voorzitter van de jury:
“Dat is ook exact wat we met de jury gevoeld hebben tijdens ons bezoek. Visix is een bedrijf dat continu bezig is met het in kaart brengen én verbeteren van processen. Ook wat betreft het klantenperspectief hebben ze de laatste jaren sterk getimmerd aan een schitterende klantervaring bijvoorbeeld. Ook als je vraagt naar hun toekomstperspectief geven ze een heldere uitleg waar ze naartoe willen en hoe ze dat willen bewerkstelligen. Omwille van die verschillende parameters, die duidelijk naar voor kwamen tijdens het bedrijfsbezoek, wisten ze de jury te overtuigen.”


Met de titel stoot Visix Brand Shiners meteen door naar de Nationale selectie waarbij de award voor beste KMO wordt uitgereikt tijdens het Topseminar van UNIZO in Oostende op 29 November. Wordt dus vervolgd.