Tijd om je webshop op punt te zetten

In de huidige omstandigheden is het zinvol om je webshop te finetunen. De kans is groot dat je klanten daar nu veel gebruik zullen van maken, en dan kan je maar beter voorbereid zijn!Pressero is een cloudgebaseerde b2c- of b2b-storefront voor drukkers op maat van de grafische sector. Je eigen publieke of private online storefront creëren wordt een fluitje van een cent, aangezien je nauwelijks kennis van webtechnologie nodig hebt. Ook is het mogelijk om je storefront volledig aan te passen aan je branding.

Wat je ziet, is wat je krijgt!

In het web-to-print platform van Aleyant Pressero heb je verschillende skin-opties. Een skin is een basisontwerp voor je webshop. Elke skin heeft verschillende gebieden die je kan bewerken met aangepaste afbeeldingen, kleuren, opties …

Om je te helpen bij het aanpassen van deze skins is er ook de Live Palette Editor. Deze functie helpt je om het gokwerk uit het proces te halen en je tijd te besparen.

In het onderstaande filmpje toont Four Pees hoe je dat allemaal doet, dus neem zeker een kijkje!

Vraag een online demo aan

PS: Abonneer je op het YouTube-kanaal van Four Pees en vergeet niet op het belletje te klikken als je een melding wil ontvangen wanneer ze een nieuwe video hebben gepost!