Technologische opties bij direct digitaal bedrukken van vlakglas.

Glas: een oppervlak dat zich niet altijd even gemakkelijk laat decoreren… Het meest gangbare vlakglas voor zowel indoor als outdoor architecturale toepassingen zoals deuren, vensters, trappen, balustrades, scheidingswanden, douchewanden en -schermen, achterwanden van keukens (zgn. “splash walls”), keukenbladen etc. is “floatglass”. Dit vlakglas wordt horizontaal vervaardigd volgens een door de firma Pilkington in de jaren

Aanmelden

Dit artikel is toegankelijk voor geregistreerde lezers.

Nieuw? Klik hier om te registreren.
Wachtwoord vergeten? Klik hier om te resetten.

Johan Van Hunsel
Johan Van hunsel werkte als Dr. Fysische Scheikunde gedurende meer dan 3 decennia bij Agfa N.V. te Mortsel en dit in diverse rollen en verantwoordelijkheden. Hij startte zijn loopbaan als R&D-projectleider voor digitale offsetdrukplaten en als verantwoordelijke voor de diverse offsetdrukkerijen binnen de muren van Agfa. Hij eindigde zijn loopbaan in Agfa’s Innovation & Technology Office waar hij verantwoordelijk was voor het deelgebied digitaal drukken (incl. inkjet).

Sinds zijn vertrek bij Agfa stelt Johan zijn kennis en vaardigheden beschikbaar als freelance gastdocent, freelance auteur (voor o.m. Grafisch Nieuws/Nouvelles Graphiques en M&C Magazine) en als een technology consultant.