Technologie voor de directe digitale decoratie van glazen containers: Een stand van zaken – deel 2

Inleiding Op 25 en 26 april jl.. vond voor het eerst sinds 4 jaar opnieuw te Düsseldorf (D) de GlassPrint conferentie plaats, die voorheen om de 2 jaar door ESMA (B) samen met Glass Worldwide (UK) werd georganiseerd. GlassPrint 2023 bracht zoals voorheen de belangrijkste leveranciers van systemen en chemie voor het analoog & digitaal

Aanmelden

Dit artikel is toegankelijk voor geregistreerde lezers.

Nieuw? Klik hier om te registreren.
Wachtwoord vergeten? Klik hier om te resetten.

Johan Van Hunsel
Johan Van hunsel werkte als Dr. Fysische Scheikunde gedurende meer dan 3 decennia bij Agfa N.V. te Mortsel en dit in diverse rollen en verantwoordelijkheden. Hij startte zijn loopbaan als R&D-projectleider voor digitale offsetdrukplaten en als verantwoordelijke voor de diverse offsetdrukkerijen binnen de muren van Agfa. Hij eindigde zijn loopbaan in Agfa’s Innovation & Technology Office waar hij verantwoordelijk was voor het deelgebied digitaal drukken (incl. inkjet).

Sinds zijn vertrek bij Agfa stelt Johan zijn kennis en vaardigheden beschikbaar als freelance gastdocent, freelance auteur (voor o.m. Grafisch Nieuws/Nouvelles Graphiques en M&C Magazine) en als een technology consultant.