Smart templates – het nieuwe creatieve proces op SPICY talks.

Personalisatie, lokalisatie, regionalisatie – bedrijven over de hele wereld koppelen alle technologieën tot hun beschikking om marketingmateriaal zo gericht mogelijk te maken voor klanten. Smart templates in CHILI publisher zijn daarbij de grootste gemene deler. Deze “slimme documenten” laten gebruikers toe om gedrukt of digitaal marketingmateriaal te ontwikkelen op maat, in een platform naar keuze en op een manier die het traditionele ontwerp – en productieproces automatiseert en optimaliseert.

Smart Templates gieten een origineel design in een online bestand dat gedeeltelijk bewerkt kan worden door iedereen met toegang, zonder enige grafische voorkennis. Handig voor marketingafdelingen die snel en correct moeten kunnen schakelen.

Klaar om de nieuwe creatieve cyclus te ontdekken?

Teken dan nu in voor de vierde editie van SPICY talks, het jaarlijkse forum voor de Smart Template Community. Van, door en voor de CHILI publish community.

SPICY talks vindt plaats van 6 tot 7 november in Berlijn, Duitsland.

Twee dagen tot de nok gevuld met plenaire presentaties van marktspelers, influencers en het CHILI publish management, en business en technische sessies van CHILI experten, klanten en partners.

De volledige agenda wordt binnenkort vrijgegeven op de SPICY talks website.

Registreren kan hier.

Aan het twijfelen?

“Iedereen die online ontwerpen en editing tools overweegt, moet op SPICYtalks zijn. Het directe contact met gebruikers, collega’s, influencers en de CHILI specialisten is van onschatbare waarde voor je business.” – Pat McGrew, Senior Director at Keypoint Intelligence/Infotrends.