Simba Service is klaar om zijn intrede te maken in Nederland

Na het veroveren van het Belgische grafisch design landschap is Simba Service klaar om zijn intrede te maken in Nederland

Simba introduceerde Design as a Service in de wereld van het  grafisch design: “Een abonnementsformule wilt niet zeggen dat we inboeten op vlak van kwaliteit. Integendeel zelfs, we wijzen een persoonlijke designer toe aan al onze klanten om een samenwerking te creëren die berust op wederzijds vertrouwen.” weet oprichter Ruben Baestaens ons te vertellen.

Het Simba-team is er klaar voor!

Als bedrijf of agency betaal je één vast bedrag per maand. In ruil daarvoor krijg je toegang tot onbeperkt grafisch design. Net zoals aan de Spotify’s en Netflix’en van deze wereld, raak je even snel verslaafd aan Simba Service.

In een snelgroeiende digitale wereld is het meer dan ooit belangrijk om je onderneming in de kijker te zetten met sterke designs. Een partner zoals Simba komt dan heel goed van pas.

“Voor een freelance designer betaal je jezelf al vlug blauw als onderneming. Daarnaast is het niet altijd even gemakkelijk om snel tijd te maken voor projecten die met spoed behandelt dienen te worden door een freelancer. Het zijn deze twee grote struikelblokken voor bedrijven waar we met Simba een antwoord op bieden” zegt Ruben Baestaens.

Ontwerpen blijft mensenwerk

Onbeperkt grafisch design, het klinkt haast als machinewerk. Toch benadrukt Ruben graag dat grafisch design mensenwerk blijft: “Al onze klanten worden toegewezen aan een persoonlijke designer. Onze designers leren op die manier de klant kennen om kwaliteitsvol werk te garanderen. Daarbovenop hebben klanten de optie om brandguides toe te voegen aan hun profiel op ons platform. Op die manier willen we ervoor zorgen dat we designs afleveren die volledig in lijn liggen met de huisstijl en wensen van onze klanten.”

Nieuwe mijlpaal

Binnenkort lanceert Simba zijn gloednieuwe platform. Met het nieuwe platform heeft Simba alle touwtjes in handen om klanten nog beter te laten genieten van onbeperkt design.

Het platform zal klanten in staat stellen om brand guides en andere waardevolle documenten toe te voegen aan hun profiel voor onze designers, zodat het aanvragen van ontwerpen vlekkeloos verloopt. Zo gaat het platform ook dienst doen als een DAM systeem. Naast het toevoegen van documenten zal het platform ook zijn eigen chatsysteem en cloud bevatten. Dit allemaal met het oog op het optimaliseren van klanten hun gebruiksgemak.  

“Door alles te centraliseren op één platform creëren we ons eigen ecosysteem. Wanneer het nieuwe platform zijn intrede maakt, zullen we gepakt en gezakt zijn voor het volgende avontuur: uitbreiden naar Nederland!” vertelt Ruben ons met trots in de ogen.

VIGC lid
VIGC geeft haar leden graag een platform om hun innovaties en nieuwigheden te delen. We laten hen dan ook graag aan het woord.