Samenwerken in MultiPress? Dat loont!

Als printmediabedrijf kan je onmogelijk elk grafisch productieproces zelf in huis hebben, maar je wil wél een one-stop-shop zijn voor je klanten en een volledig aanbod van printproducten aanbieden. Jij kent nu eenmaal de klant en zijn manier van werken, en dan is het jammer dat je, bijvoorbeeld, naast brochures en ander offsetdrukwerk, ook niet de roll-upbanners kan leveren die de marketingafdeling nodig heeft. Daarom is het handig dat printmediabedrijven de krachten kunnen bundelen. Dat kan nu nóg gemakkelijker met de ‘MultiPress 2 MultiPress’-module.

Verlies jezelf niet in administratie

We zijn het er allemaal over eens: samenwerken loont. Je kan je klanten beter bedienen als printmediabedrijf wanneer jouw printopdrachten aan alle verwachtingen van je klant voldoen, zonder dat je zelf moet investeren in nieuw gespecialiseerd personeel of in nieuwe grafische technologieën. Maar pak die samenwerking verkeerd aan en je zadelt jezelf op met een grote administratieve last, of erger nog commerciële conflicten en logistieke problemen.

Daarom ontwikkelde Dataline de ‘MultiPress 2 MultiPress‘-technologie. Hiermee stroomlijn je jouw samenwerking met andere MultiPress-gebruikers. Je wisselt zo eenvoudig calculaties en orders uit. Op die manier werk je met de meest up-to-date informatie, per order én in de vertrouwde MultiPress-interface. Jij biedt even snel producten aan je klanten, en communiceert transparant en correct met je collega. Jouw MultiPress-systeem geeft een overzicht van de afspraken die jullie onderling hebben gemaakt over prijzen en levertermijnen, en biedt jullie wederzijdse veiligheid. Eenmaal de bestelling in jouw MultiPress zit, kan je via de inkoopmodule niet alleen de bestelling plaatsen en het order maken, maar ook de pdf uit de mappenstructuur wordt direct meegestuurd.

Wil je de vele voordelen van MutliPress to MultiPress kennen? Lees hier verder.