Philip Cremers versterkt Four Pees als Benelux Sales Manager

Four Pees heeft recent haar team versterkt met Philip Cremers als nieuwe Sales Manager Benelux. In deze functie zal hij zich in eerste instantie richten op de uitbouw van de commerciële activiteiten van Four Pees in België. De aanstelling van Philip bouwt verder op reeds behaalde successen in de regio en past in de ambitie van Four Pees om zich verder te ontwikkelen tot de referentie integrator van software oplossingen voor de optimalisatie van grafische productieprocessen.

De afgelopen zes jaar is Philip actief geweest als account manager bij Ecolab en ARAS Security Benelux. Bij Four Pees zal Philip digitalisering, automatisering en web-to-print projecten helpen identificeren en begeleiden bij handels- en verpakkingsdrukkerijen en print & sign bedrijven.

Philip Cremers: “Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur bij Four Pees. Samen met het hele team hoop ik onze klanten te kunnen helpen bij het stroomlijnen van hun volledige printproces. De huidige Covid-19 crisis heeft veel ondernemingen in onze sector overhaalt om meer in te zetten op digitalisering van hun order- en printprocessen. Ik wil hun sparring partner zijn die met hen meedenkt naar de juiste oplossing.”

Tom Peire, CEO bij Four Pees: ” We hebben de laatste veertien jaar een sterke positie uitgebouwd als distributeur voor de grafische industrie. We hebben gaandeweg een uitgebreide ervaring opgedaan bij het integreren van software oplossingen bij grote, maar ook kleinere bedrijven. De toevoeging van Philip aan het Four Pees-team is de volgende logische stap om meer klanten bereiken met wie we onze kennis en ervaring kunnen delen. We hebben onze diensten- en productgamma verder uitgebreid om hen te begeleiden in hun digitaliserings- en automatiseringstrajecten, alsook in te zetten op de groeiende nood aan gespecialiseerde e-commerce oplossingen voor print bedrijven. We willen tegelijk ook trouw blijven aan onze huidige rol van kennispartner voor onze resellers. Ik kijk er naar uit om samen verder te groeien.”