Personalisatie met XMPie

Hoe ondersteunt Personalisatie Duurzame Ontwikkeling? Het voorbeeld van XMPie-software

Aangepast artikel vertaling van de XMPie blog: How Does Personalization Power Sustainability ?

Verander uw bedrijfscommunicatie door uw afhankelijkheid van traditioneel printen te verminderen.

Door te kiezen voor gericht drukwerk gebruikt u specifieke printkanalen waarmee u zowel uw drukwerk als uw ecologische voetafdruk kunt beperken.

XMPie software onderscheidt zich van de traditionele massacommunicatie marketingbenaderingen door gebruikers in staat te stellen aangepaste communicatiestrategieën te realiseren voor elk segment van hun publiek.

Door het versturen van aangepaste berichten kunnen bedrijven het onnodig afdrukken van irrelevante documenten vermijden, waardoor hun milieu-impact vermindert en hun efficiëntie toeneemt.

De verschillende stadia van papierproductie en drukwerk alsook de betrokken actoren

Grafiek gerealiseerd door Two Sides

Interactieve PDF’s als alternatief voor afdrukken op papier

Online interactieve printoplossingen, zoals aangepaste interactieve PDF’s, worden geproduceerd via dezelfde workflow als print op papier en kunnen uw publiek verder brengen dan de basis leeservaring.

Interactieve PDF’s kunnen dynamische elementen bevatten, zoals links, knoppen, video’s, enz. Een administratief proces kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde hulpvideo bevatten om de stappen duidelijk te presenteren, evenals een link naar een knop zodat lezers de oproep tot actie kunnen volgen. Handtekeningvelden kunnen ook worden toegevoegd met behulp van de Adobe Sign-integratie.

Door een PDF online te publiceren in plaats van op papier, bespaart u op druk- en portkosten, vervangt u het opslaan en vermijdt u vertragingen bij de levering.

Net als papier heeft het gebruik van digitale media gevolgen voor het milieu. Om consequente duurzaamheid te bevorderen, is het van essentieel belang milieuvriendelijke praktijken met betrekking tot papiergebruik toe te passen en rekening te houden met het effect van elektronische apparatuur.

On-demand printworkflows

Door uw drukwerk te bestellen via een 24/7 online drukkerij, kunnen uw klanten de documenten krijgen die ze nodig hebben op het moment dat ze die ook nodig hebben.

Met intelligente impositie en automatische batching kunt u kleine bestellingen combineren tot grotere printopdrachten om verspilling van middelen tot een minimum te beperken.

Evoluerende omnichannel trajecten

XMPie Circle  marketing automation software zorgt voor flexibiliteit en optimalisatie van middelen en kosten voor uw bedrijf. U kunt de kosten en prestaties voor alle kanalen meten via realtime rapporten en geïntegreerde monitoringtools. Daarnaast kunnen serverbronnen worden afgestemd op uw behoeften en consolideert het cloudsysteem het gebruik van machines door servers met een hoge bezettingsgraad te benutten, waardoor uw rendement wordt vergroot.

Ten slotte is de groene aanpak van XMPie software niet gebaseerd op een alles-of-niets-aanpak, maar op het ontwikkelen van een communicatiestrategie op maat en het ontwerpen van uw campagnes met een oordeelkundige combinatie van gedrukte en digitale media.

XMPie won de Keypoint Intelligence BLI Pacesetter award in de categorie Duurzaamheid voor de workflow software

 Video XMPie: https://youtube/WkaJ2CptGf0

Meer informatie: XMPie® Campaign Management Solutions
Download een gratis demo van XMPie: gratis proefversies van uDirect, uImage en uChart software zonder productiecapacitei