Persbericht – VIGC versterkt team!

Om haar groeiambities kracht bij te zetten, versterkt VIGC zich vanaf 1 december 2020 met Veerle Vanpanteghem die de rol van Business Development Manager zal opnemen.

Veerle Vanpanteghem

“Veerle kan terugvallen op een brede technische achtergrond (kleurbeheer, duurzaamheid en voedingscontact) welke ze weet te combineren met sterke commerciële vaardigheden. De manier waarop zij haar uitgebreid netwerk altijd vanuit een klantgerichte gedachte weet te benaderen, sluit perfect aan bij de manier waarop wij VIGC leden en potentiële leden van onze meerwaarde proberen te overtuigen”, aldus Managing Director Jos Steutelings.

Het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie is een innovatiecentrum en netwerkorganisatie dat zich focust op technologische en business innovatie binnen de grafische sector in de Benelux. Haar missie, op een pragmatische manier bedrijven inzicht en overzicht geven in een steeds sneller evoluerende technologische omgeving.

Veerle koos voor deze nieuwe uitdaging omdat ze sterk gelooft in de meerwaarde van een onafhankelijke organisatie die de grafische sector op vlak van technologische innovatie en ondernemerschap kan ondersteunen. Ze werd hierbij vooral aangetrokken door het dynamisch karakter van VIGC. Dit werd in de tweede week van oktober nogmaals bevestigd tijdens de eerste grafische Hackathon, Het Congres en de publicatie van het VIGC Today Magazine.

Veerle Vanpanteghem: “Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring VIGC mee kan helpen om nog gerichter en beter op de behoeften van bestaande en nieuwe leden en partners in te spelen. Want hoewel mijn ervaring vooral ligt in offset en UV-flexo bleef ik ook steeds de andere ontwikkelingen in de grafische markt met heel veel interesse volgen.”

Wenst u een gesprek in te plannen dan kan dit via veerle.vanpanteghem@vigc.be of +32 475 96 49 02

Het VIGC-team kijkt uit naar de samenwerking met Veerle en wenst haar veel succes met deze boeiende uitdaging.

Jos Steutelings
Jos heeft als prepressverantwoordelijke en business proces manager 18 jaar ervaring opgebouwd in de mediasector bij Concentra en Mediahuis. Hij startte in 2014 bij VIGC als senior innovation consultant. In deze functie startte hij het web-to-print project mee op. Sinds april 2019 heeft Jos de leiding van VIGC overgenomen.
Expertisedomeinen waarvoor Jos bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: online print, workflow optimalisatie, proces audits, changemanagement, projectmanagement en innovatietrajecten.