Peleman Industries stelt de Vpaper Tower voor.


Snel en eenvoudig zelf lay-flat papier maken.

Vandaag de dag worden spiraal of wire-O inbindsystemen gebruikt om uw document of boek perfect te laten open liggen. Deze inbindtoestellen zijn niet zo gebruiksvriendelijk en de toepassingen hiervoor zijn beperkt. De markt vraagt naar een betere oplossing voor professionele presentaties.

Voor hardcover fotoboeken bestaan er wel al enkele (dure) luxe oplossingen, maar voor paperback fotoboeken bestond, tot vandaag, geen oplossing.

 

Met Vpaper garandeert Peleman Industries dat elke pagina van een boek, een rapport, een presentatie of een publicatie perfect open ligt. Dit wordt mogelijk gemaakt door een dubbele vouw aan de zijkant van elk blad papier.

Met eender welke inbindmethode of inbindsysteem kan het boek eenvoudig afgewerkt worden. Het resultaat is altijd een lay-flat document: gemakkelijk om te lezen en om op te schrijven!

Zelf Vpaper produceren

De markt voor lay-flat boeken en covers is aan een opmars bezig. Voornamelijk in de foto-industrie zijn er talrijke kwalitatief hoogstaande toepassingen mogelijk. Peleman Industries heeft met de Vpaper Tower een  perfecte oplossing ontwikkeld voor deze markt. Het is nu mogelijk om zelf lay-flat papier te produceren op de Vpaper Tower.

 

De Vpaper Tower biedt veel voordelen:

  • Tot 6000 vellen per uur verwerken.
  • Geschikt voor papier van 70 tot 250 gram.
  • Perfect Binding mogelijk zonder gebruik te maken van Pur-lijm.
  • Elk type papier en bindmethode mogelijk.

Lay-flat van de nieuwste generatie

Peleman Industries richt zich bij de lancering op de volgende doelgroepen:

– drukkerijen

– uitgeverijen

– fotoboek fabrikanten

– bedrijven voor afwerking van drukwerk

– boekbinders en copyshops

De perfecte lay-flat oplossing voor hardcovers én paperbacks

Met Vpaper kan elk drukwerk worden afgewerkt tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Enkele toepassingen zijn: hard- en softcover fotoalbums, boeken, tijdschriften, bedrijfsbrochures en vele andere toepassingen die ervoor zorgen dat u uw concurrenten steeds een stap voorblijft.

De enige manier om zich in de verzadigde printmarkt te onderscheiden, is het verbeteren van de leeservaring. Peleman Industries gelooft hier sterk in: Vpaper en de Vpaper Tower kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de lay-flat binding industrie.

Peleman Industries is sinds 1979 gespecialiseerd in de productie en de verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van al uw documenten en foto’s. Vanuit het bedrijf in Puurs worden producten geëxporteerd naar meer dan 120 landen. Peleman Industries blijft steeds de focus leggen op nieuwe technologieën en op de ontwikkeling van innovatieve producten.

Duurzaam ondernemen is diepgeworteld in de waarden van Peleman Industries. Zo wordt al onze verbruikte energie opgewekt door 2 windmolens.

Voor een persoonlijk gesprek of voor de Vpaper Tower live aan het werk te zien, kan u steeds vrijblijvend een beroep op de medewerkers van Peleman Industries.

www.vpaper.com

vpaper@peleman.com