Paul Huybrechts versterkt Raad van Bestuur VIGC

VIGC – Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie – zet zijn ambitie om innovatie en ondernemerschap als non-profit organisatie te stimuleren binnen de grafische sector in België en Nederland extra kracht bij door zijn raad van bestuur te versterken met Paul Huybrechts.

Paul is directeur Druk en Distributie bij Mediahuis NV en internationaal actief voor alle vestigingen met drukactiviteiten binnen de groep. Hij zette 14 jaar geleden zijn eerste stappen in de grafische industrie als directeur krantendrukkerij van Concentra Media. Daarvoor was hij 25 jaar actief in de chemische sector.

Door zijn sterk analytisch inzicht, affiniteit met innovatietrajecten en brede kijk op de Europese grafische industrie is Paul de geschikte man om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van VIGC als een Benelux innovatiecentrum en netwerkorganisatie.

Paul Huybrechts: ‘‘Het belang van innovatie en procesgericht denken voor de grafische sector kan niet genoeg benadrukt worden. VIGC neemt deze rol volledig op. Mijn ervaring hierin wil ik dan ook graag delen met VIGC.”.

De raad van bestuur en het directiecomité heten Paul van harte welkom en kijken er enorm naar uit om samen met hem de missie van VIGC – met duiding, tools, onafhankelijk advies, onderzoek en praktische ondersteuning: kennis overdragen naar kunnen – verder vorm te geven.

Jos Steutelings
Jos heeft als prepressverantwoordelijke en business proces manager 18 jaar ervaring opgebouwd in de mediasector bij Concentra en Mediahuis. Hij startte in 2014 bij VIGC als senior innovation consultant. In deze functie startte hij het web-to-print project mee op. Sinds april 2019 heeft Jos de leiding van VIGC overgenomen.
Expertisedomeinen waarvoor Jos bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: online print, workflow optimalisatie, proces audits, changemanagement, projectmanagement en innovatietrajecten.