Opening nieuwe Xerox-showroom in Zaventem

Vorige week vond de inhuldigingsceremonie van de nieuwe Xerox-showroom in Zaventem plaats.

Op 13 en 14 september konden de gasten kennismaken met het nieuwe pand dat is uitgerust met de Altalink en Versant digitale persen en de Iridesse, het topmodel van Xerox voor in-line digitale afwerking.

Na het traditionele “doorknippen van het lint”, in aanwezigheid van dienstverleners, journalisten en partners, sprak François Bourzeix, president van Xerox Frankrijk/België/Luxemburg, over de uitdagingen van de vierde industriële revolutie.

“We gaan de vierde industriële revolutie tegemoet, de cyberrevolutie, waarbij gegevens- en informatiebeheer centraal staan. Wij willen bedrijven helpen bij deze zoektocht om informatie te beheersen, intelligent te maken en te gebruiken als instrument om de eindklanten te begrijpen. Ons doel is bedrijven te helpen bij deze zoektocht naar meer succes.“

De Xerox-teams demonstreerden vervolgens aan klanten en reseller-partners hoe “end-to-end“ automatisering, schaalbare printsystemen en in-line digitale afwerking bedrijven kunnen helpen bij het realiseren van “multi-channel” en gepersonaliseerde communicatie.

Xerox-productiepersen maken inline afwerking mogelijk door complementaire kleuren naast CMYK te gebruiken zonder afbreuk te doen aan de productiviteit. De strategie van Xerox is erop gericht klanten in staat te stellen zich te positioneren op verschillende differentiatieassen: winstgevendheid – door toepassingen met toegevoegde waarde -, differentiatie – door speciale toners -, creativiteit, kostenvermindering (door automatisering) en het zoeken naar milieuvriendelijke oplossingen.

De gelukkigen kregen een illustratie van kunstenares Véronique Milioni mee naar huis, die inzicht gaf in de creatieve mogelijkheden van speciale toners, zoals fluorescerend roze en metallic kleuren.