Ontmoet Canon op FESPA en de Vakdag

Canon nodigt u uit voor de grote grafische evenementen: FESPA Global Print Expo, Vakdag Print & Sign en het Future Promotion Forum

Eindelijk kunnen we weer met z’n allen samenkomen om bij te praten, ideeën op te doen en nieuwe relaties aan te knopen. Daarom nodigen de medewerkers van Canon u uit om elkaar te ontmoeten op de komende events. Zo zijn we live aanwezig op FESPA, op de Vakdag Print & Sign en organiseren we ons online Future Promotion Forum. Graag verkennen we samen met u nieuwe mogelijkheden en kansen om uw bedrijf te laten groeien.

FESPA Global Print Expo |12 tot en met 15 oktober in de RAI in Amsterdam

Canon-stand F95 in hal 1

Nergens anders vindt u een completer aanbod van Canon’s Large Format Graphics, van innovatieve hardware en slimme afwerkingsapparatuur tot geavanceerde workflow-oplossingen en unieke printtoepassingen. Kom en ontmoet de experts, laat u inspireren door nieuwe technologieën en leer van de best practices uit de sector.

Meld u nu aan voor uw bezoek aan FESPA. Wij bieden u via link gratis toegang

Vakdag Print & Sign | dinsdag 12 oktober NBC Nieuwegein

Canon-stand 46 bij de koffie- en foodcorner en Canon parallelsessie 16:30-17:00

Op 12 oktober organiseert PRINTmatters in het NBC in Nieuwegein het jaarlijkse dynamische netwerkevent met een volle beursvloer, inspirerende sprekers en vaksessies gericht op toekomstige business. Vandaar het thema FUTUREPROOF.

U vindt Canon bij de foodcorner. Wees welkom op onze stand en schrijf u ook zeker in voor de Canon parallelsessie met foto kunstenaar Wim Tellier, die de grootste kunstwerken met print maakt. Deze sessie start om 16:30.

Meld u gratis aan voor de Vakdag Print & Sign

Canon Future Promotion Forum 2021 | dinsdag 5 oktober Online (14:00-16:30 uur)

Verander uw marketingstrategie om in te spelen op de nieuwe verwachtingen van uw klanten. Na een jaar van virtuele interactie met leveranciers, zijn klanten op zoek naar meer. Hoe kunt u deze betrokkenheid nu maximaliseren door al uw kanalen te orkestreren voor de ultieme “User Experience”? Sluit u aan bij de leiders van de sector op het snelle, interactieve Canon Future Promotion Forum 2021 op 5 oktober.

Meld u gratis aan voor het Canon Future Promotion Forum

Graag tot ziens op een van deze evenementen! Wilt u weten wat Canon nog meer voor u en uw bedrijf kan betekenen, bezoek dan onze website www.canon.nl/ascent-programma