Doe nu mee!

Enquête groeivooruitzichten en investeringen in de grafische industrie.

Mogen wij 10 minuten van uw tijd vragen om deel te nemen aan de eerste gezamenlijke enquête van VIGC en Keypoint Intelligence/InfoTrends? U maakt hierbij kans op één van de 10 wijnpakketten!

VUL DE ENQUÊTE NU IN

Uniek aan deze enquête is de samenwerking tussen het Amerikaanse Keypoint Intelligence/InfoTrends en VIGC.

Keypoint Intelligence/InfoTrends is een marktonderzoeksbureau dat druktechnologieën, grafische toepassingen en -diensten bestudeert. VIGC (Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie) positioneert zich sinds enkele jaren uitdrukkelijk als hét kenniscentrum en de nummer één inspirator voor nieuwe technologie en businessmodellen in de Benelux grafische markt.

Deze enquête zal worden gebruikt om inzichten te verwerven over hoe bedrijven zoals de uwe gestructureerd zijn op vlak van groei. De resultaten zullen onder andere gepresenteerd worden op het gratis ‘VIGC trapt af!’ event van maandag 29 januari in het Iers College van Leuven. Infotrends Associate Director Business Development Strategies Karen Kimerer zal tijdens haar presentatie over ‘How to grow your business In 2018’ de eerste resultaten van de enquête toelichten.

U kan er zeker van zijn dat alle individuele antwoorden vertrouwelijk worden behandeld en alleen in geaggregeerde vorm zullen worden opgenomen in de resultaten.

VUL DE ENQUÊTE NU IN

Alvast bedankt voor uw deelname,

Team VIGC

met medewerking van Keypoint Intelligence/InfoTrends