Nieuwigheden in CHILI publisher voor #SPICYtalks18 revolutie

Personalisatie zit in de lift, waardoor grote en kleine merken sneller een lights-out oplossing inschakelen die makkelijk te integreren is in hun bestaande oplossing. Met grote merken komen grote verantwoordelijkheden en komt de lat voor online document editing oplossingen steeds hoger te liggen. CHILI publish introduceert dan ook enkele nieuwe functionaliteiten die de pioniersrol van CHILI publisher bestendigen:

 • Snellere laadtijden voor betere conversies.
 • Betere action editor om sneller betere templates te maken.
 • Quick preview dankzij een .png thumbnail die voorlopig ontwerp toont tijdens het creatieproces
 • Vlekkeloos werken met of in grote bestanden
 • Aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke UX
 • Backoffice update
  • Alle functionaliteiten zijn html geconverteerd
  • Grotere flexibiliteit in acties, previews en navigatie
  • Vlotte interface dankzij visuele make-over

Stuk voor stuk acties die het leven zullen vergemakkelijken van iedereen die online editing diensten aanbiedt, of het nu een eenmanszaak is, een digitale native creative bij een marketingbureau of een groot retail merk.

CHILI publish lanceert de nieuwigheden aan de vooravond van het jaarlijkse community event SPICY talks van 7 tot 9 maart in Amsterdam, Nederland, voor een specifieke reden aldus Kevin Goeminne, CEO bij CHILI publish: “We willen niet wachten tot morgen om te lanceren wat de markt vandaag nodig heeft. Time to market is essentieel, zeker als je ziet wat er op til is. Dat onthullen we op #SPICYtalks18.”

De nieuwe editie #SPICYtalks18 is de “Market Shift edition”. Keynote presentaties van market influencers zoals Theresa Regli (DAM), Sean Smyth (Smithers Pira, Pat McGrew (Infotrends) en Deborah Corn (PrintMediaCentr) wisselen af met business/tech/deep tech infosessies van het CHILI team, hun klanten en het partner ecosysteem. Praktische voorbeelden uit verschillende markten worden gecombineerd met strategische inzichten en technische implementaties om zo elke deelnemer een totaalbeeld te geven van de fluctuaties in verschillende markten en hoe daar hun voordeel mee te doen.

De eerste dag is gratis, inschrijven kan nog altijd via: https://spicytalks.chili-publish.com/#register