Nieuwe softwarepersonalisering op maat in CHILI publisher

CHILI publisher gelooft niet enkel in het personaliseren van marketingmateriaal, het stemt het aanbod en zichzelf helemaal af op de gebruikers. CHILI publish introduceert daarom de volgende verbeteringen op C!Print:

  • snellere laadtijden voor documenten, betere prestaties op mobiele toestellen om zo de organisatorische prestatie te verbeteren en de conversie te verhogen.
  • herziening van de action editor met extra bedrijfsregels zodat de admins sneller betere templates kunnen bouwen.
  • werken aan of met grote bestanden is eenvoudiger om een vlotte procesactiviteit te garanderen.
  • betere UI zorgt voor een betere gebruikerservaring – gebruikers kunnen nu het beste product aanbieden op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier, helemaal op maat.
  • er wordt een speciaal lettertype gebruikt naargelang de geselecteerde voorkeurstaal.
  • png snapshot of thumbnail, zorgt voor onmiddellijke weergave, om geen tijd te verspillen als een snelle preview nodig is.

Kevin Goeminne, CEO van CHILI publish, duidt de nieuwe updates: “In markten die gestuurd wordt door short runs die zo snel mogelijk geleverd moeten worden, moeten onze klanten kunnen bouwen op een oplossing die even flexibel is als zij. Deze wijzigingen moeten de time-to-market van marketing materiaal aanzienlijk inkorten.”

#SPICYtalks18

De derde editie van SPICY talks draait rond “the market shift”. Grote en kleine merken zoeken naar nieuwe en efficiente manieren om multichannel content zo optimaal mogelijk te gebruiken. CHILI publish speelt op deze verschuiving in de markt in door enkele knallers van nieuwigheden te introduceren.

Het bedrijf sprak influencers als Theresa Regli, Sean Smyth en Deborah Corn aan om de functionaliteiten objectief te onderzoeken en hun bevindingen op het evenement voor te stellen. Grote en kleine klanten spreken over hun ervaring als SPICY star en het management verduidelijkt het immer groeiende ecosysteem en de nieuwe koers die CHILI publisher zal varen in de toekomst.

Digital marketers, bureaus, commerciële drukkers en brands die de market shift niet willen missen, registreren best voor 1 februari (dan loopt de Early Bird Special af): https://spicytalks.chili-publish.com/

 

Over CHILI publish (www.chili-publish.com)

CHILI publish werd in 2010 opgericht en legt de nadruk op de ontwikkeling en het inzetten van krachtige online software voor de grafische sector. CHILI publisher is een oplossing voor online editing die probleemloos geïntegreerd kan worden in de workflow van derde partijen en in productieplatformen zodat er heel wat aanpasbare en gebruiksvriendelijke editingfuncties beschikbaar zijn in de browser. CHILI rendro is een revolutionaire oplossing voor pdf-weergave. Het maakt een snelle en accurate weergave van pdf’s mogelijk die bekeken kunnen worden op toestellen die de HTML5 canvas ondersteunen. CHILI publish software wordt zowel rechtstreeks verkocht als via een uitgebreid netwerk van internationale partners die zorgen voor toegevoegde waarde. Het hoofdkantoor van CHILI publish bevindt zich vlakbij Brussel en er zijn kantoren in Chicago en Singapore.

CHILI publish contactgegevens

Cindy Van Luyck – Marketing Manager – cindy@chili-publish.com

Maya Staels – Conversation Manager – maya@chili-publish.com