MultiPress AI Assistant bekroond met EDP Award!

Dataline, de toonaangevende leverancier van MultiPress MIS/ERP-software voor de print-industrie, won voor de 6de keer op een rij een EDP Award! Deze prestigieuze prijs voor beste Print MIS-oplossing van 2024 mocht Dirk Deroo, CEO van Dataline Solutions, tijdens de EDP Awardceremonie op drupa in Düsseldorf in ontvangst nemen.

Onafhankelijke experts van de 20 meest toonaangevende vaktijdschriften van Europa hebben Dataline voor de 6de keer bekroond met een EDP Award. Deze jury bestond onder andere uit consultants, redacteurs, ingenieurs en andere professionals uit de grafische industrie. Ze evalueerden software-oplossingen die een significant verschil maken op vlak van productiviteit, kwaliteit en gebruiksgemak. En Dataline wist hen deze keer te overtuigen met de MultiPress AI Assistant die ze op drupa, ‘s werelds grootste vakbeurs voor de print- en media-industrie, introduceerden samen met de lancering van MultiPress 6.0 Sirius.

Deze nieuwste MultiPress-toepassing bevestigt hun toewijding aan innovatie en excellentie in de printmedia-industrie. Dirk Deroo: “De Multipress AI Assistant is onze eerste AI-stap om printmediabedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze missie is dan ook om hen te helpen om hun efficiëntie te verbeteren en te groeien door middel van een geavanceerde business software. Dus wij zijn enorm trots dat we opnieuw een European Digital Press award in de wacht slepen.”.

De intuïtieve assistent illustreert dagelijks hoe goed MultiPress sign- en printbedrijven echt kent. Van data-analyses, machine learning tot predictieve analyses, de AI Assistant past zijn suggesties en acties voortdurend aan op basis van de nieuwste inzichten. Printbedrijven kunnen dus steeds inspelen op toekomstige trends en de veranderende marktomstandigheden.

Ontdek hier hoe de MultiPress AI Assistant de slaagkans van sign- en printoffertes verbetert.