MultiDesign® Rough a Business card with character

Zoals reeds aangekondigd in de vorige editie, breidt het MultiDesign® assortiment zich uit met een nieuwe “Rough” kwaliteit, die een nieuwe sensoriële ervaring met zich meebrengt. En dit vanaf een grammage van 90g/m2. Maar laten wij induiken in een eerste toepassing ervan.

Zoals het spreekwoord het zelf zegt: “Dress to impress”, zo is een visitekaartje de eerste en unieke indruk dat men maakt op de buitenwereld. Er is maar een eerste keer en dit kleine en rechthoekige stuk papier zegt veel of juist niet veel van wie je bent als bedrijf.

Wij konden het natuurlijk niet laten om onze businesscards op onze nieuwe kwaliteit te laten herdrukken. Zo hebben wij de meest gebruikte grammage hiervoor gebruikt of 300g/m2, omdat iedereen toch graag een memorabele kaartje in de handen achterlaat.

Het papier is op eerste zicht een klassiek, wit papier, maar met een natuurlijke en warme “look and feel”. De oneven structuur ervan, laat je de ruwheid ervaren.
Het finale drukresultaat is naar Papyrus gewoonte uitstekend.

Experience yourself a paper with character? Vraag de nieuwste MultiDesign® kaartenset aan via ons Instagram #papyrus_benelux, e-mail: bemonstering.nl@papyrus.com
of bel ons: 0032 (0)2 529 85 11.