Michael Willems over samenwerking Drukwerkdeal met Prindustry: “Samen bieden we online brede oplossingen”

“Met partnerships kun je een breder pakket aan producten aanbieden”, stelt Michael Willems, accountmanager bij Drukwerkdeal. Voor de online drukwerkgigant is het van belang om een partner te zijn, voor drukkers, collega’s en eindgebruikers. Een samenwerking met Prindustry past uitstekend bij deze visie. “Samen geven we online brede oplossingen aan klanten.”

Ontzorgen, kwaliteit en een persoonlijke service… het zijn waarden waarin Drukwerkdeal en Prindustry elkaar vinden. “Drukwerkdeal is een jong, energiek en innovatief bedrijf. En dat willen we blijven waarmaken. We luisteren dan ook goed naar de aanvragen van klanten die binnenkomen. Vanuit dat idee heb ik recent ook ‘Drukwerkdeal op maat’ opgezet. Daarmee wil ik speciale producten, die wij niet in huis hebben, ook aanbieden. Denk aan bedrukte zitzakken of paperclips. Wij willen geen ‘nee’ verkopen aan de klant. Het concept van Prindustry sluit hier naadloos op aan. Met hun platform krijg je een volledige webshop van a tot z met een veelheid aan artikelen.”

Operationele webshop

De samenwerking met Prindustry begon ruim vier jaar geleden. “We kwamen steeds meer klanten tegen die nog niets online deden en een webshop wilden. Je kunt dan zelf een webshop bouwen, maar dan ben je veel geld kwijt. Bovendien kun je dan alleen je eigen producten aanbieden en moet je alle artikelen handmatig koppelen. Via het platform van Prindustry staat er meteen een operationele webshop tot en met het betalen van de afnemers. Het is er voor ondernemers met of zonder eigen productie. Zij kunnen in een keer makkelijk een order inschieten. Je kunt je dan meteen focussen op verkoop en marketing.”

Dynamisch platform

Via het platform kun je kiezen uit vele duizenden producten van diverse leveranciers, waar Drukwerkdeal er een van is. Ook kun je zelf eigen, bijzondere artikelen toevoegen. Michael vervolgt: “De webshop is geen statisch gegeven, je kunt zelf aan de knoppen draaien. Ik heb ook regelmatig contact met Jimena of Ramon van Prindustry om nieuwe ideeën te bespreken. De samenwerking is heel open en transparant. Zo kunnen we samen scherp de markt benaderen.”

Klik hier voor meer informatie over Prindustry of neem contact op via info@prindustry.nl of telefonisch +31 (0)20 822 35 36.