Meer waarde en uitstraling voor klanten van France Rol (Frankrijk) met de Xerox Iridesse-pers

Eric Ledrich, CEO, en Thierry Viola, Production Director, geven ons hun indrukken en de nieuwe mogelijkheden die de Xerox Iridesse productiepers biedt.

“Onze markt vereist een hoog niveau van technische expertise en onze klanten zijn zeer veeleisend wat betreft afdrukkwaliteit en deadlines. Tegenwoordig kunnen wij met onze onlineafwerkingsapparatuur uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van colorimetrie en weergave, met glanzende en/of matte afwerkingen: met Iridesse kunnen wij snel en flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten.

Onze activiteiten vereisen expertise in detail en Iridesse is een echt industrieel gereedschap dat precisie, kwaliteit en prestaties garandeert, voor afdrukmaterialen van 52 tot 400 g/m². Het gamma iriserende kleuren is fenomenaal en de service overtreft die van offset door goedkoper, opener en sneller te zijn bij vergelijkbare volumes. Dit alles kan online en op volle snelheid gebeuren: dit betekent een aanzienlijke besparing van tijd en mankracht, terwijl de operator ook veelzijdig kan zijn en meerdere taken kan uitvoeren.

Na de pandemie hebben wij onze groei hersteld en met deze extra activiteit kunnen wij aanvullende markten veroveren (onroerend goed, cateraars, toerisme, communicatie, enz.) en de top van het gamma aanpakken met nieuwe verfraaiingen zoals wit, fluorescerend, goud of zilver… Digitaal drukken zou een extra 15% van de omzet kunnen vertegenwoordigen, met een marge van ongeveer het dubbele van die van traditioneel drukken. De toekomst van drukwerk is toegevoegde waarde voor onze klanten, dankzij de afwerking!”