KWARTEEUW TOEWIJDING AAN INNOVATIE

Met veel plezier kondig ik het naderende jubileumjaar aan: in 2024 viert het Vlaams Innovatiecentrum voor grafische communicatie zijn 25-jarig bestaan. Een kwarteeuw van toewijding aan innovatie in de grafische sector, en we zijn vastbesloten om deze traditie voort te zetten en te versterken in de jaren die voor ons liggen.

Als Managing Director ben ik verheugd om terug te kijken op de weg die we hebben afgelegd en vooruit te blikken op de opwindende mogelijkheden die ons te wachten staan. Bij VIGC blijven we trouw aan onze missie om innovatie in de Benelux te bevorderen, en we zijn trots op onze vernieuwende aanpak. Een blik op onze opleidingen onthult voortdurende aanpassingen aan de actuele thema’s, wat onze betrokkenheid bij de voorhoede van de industrie onderstreept.

Het verheugt me te melden dat ons ledenaantal de afgelopen drie jaar met maar liefst 30% is toegenomen, waarmee we nu … een gemeenschap van 218 leden en 26 strategische partners sterk zijn.. Dit getuigt van het groeiende belang van VIGC als katalysator voor verandering en vooruitgang in de grafische wereld.

Terwijl we ons jubileumjaar vieren, zetten we onze missie voort om te inspireren en te verwonderen. We blijven onze evenementen kritisch evalueren en zullen ook in 2024 nationale en internationale sprekers uitnodigen om onze gemeenschap te voeden met nieuwe ideeën en perspectieven.

Dank aan al onze leden en partners die ons hebben gesteund op deze opwindende reis. Samen kijken we uit naar nog eens 25 jaar van baanbrekende innovatie, samenwerking en gezamenlijk succes.

Bekijk hier de agenda voor al onze activiteiten tijdens dit jubileum jaar.

Met oprechte dankbaarheid en enthousiasme,
Jos Steutelings, Managing Director VIGC

Jos Steutelings
Jos heeft als prepressverantwoordelijke en business proces manager 18 jaar ervaring opgebouwd in de mediasector bij Concentra en Mediahuis. Hij startte in 2014 bij VIGC als senior innovation consultant. In deze functie startte hij het web-to-print project mee op. Sinds april 2019 heeft Jos de leiding van VIGC overgenomen.
Expertisedomeinen waarvoor Jos bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: online print, workflow optimalisatie, proces audits, changemanagement, projectmanagement en innovatietrajecten.