Klaar om een pdfToolbox 11-expert te worden?

De voorbije jaren heeft callas software heel wat krachtige verwerkingsengines toegevoegd aan pdfToolbox. Versie 11 past die engines nu toe in geautomatiseerde workflows en voegt daarnaast functies toe om de workflows te kunnen afwerken. pdfToolbox wordt steeds vaker gebruikt in complexe geautomatiseerde workflows, waarbij bestanden worden behandeld van de kwaliteitscontrole tot aan de levering voor productie. Met versie 11 wilt callas software ervoor zorgen dat die geautomatiseerde workflows makkelijker te implementeren zijn.

Op 9 januari om 16u zal David van Driessche (CTO van Four Pees) een Engelse webinar geven om je rond te leiden in pdfToolbox 11. De nieuwe versie gaat over verbeteringen in geautomatiseerde workflows en het klaarmaken van PDF-bestanden voor productie. Mis het niet!

Schrijf je nu in

Kan je niet wachten? Op het VIP Event in Riga hebben we pdfToolbox 11 al in al zijn glorie gepresenteerd! We hebben acht sessies gewijd aan de nieuwe functies en verbeteringen van deze nieuwe versie. Kijk maar eens!