José Salas nieuwe Sales Iberia bij Four Pees

Four Pees stelt José Salas aan als nieuwe Sales Manager voor Spanje en Portugal

 

Gent, 30/09/2021 In het licht van zijn verdere groei, internationale expansie en engagement tegenover de klanten verwelkomt Four Pees José Salas als nieuwe Sales Manager voor Spanje en Portugal. In deze functie zal hij de commerciële activiteiten van Four Pees op het Iberisch schiereiland uitbreiden en sterke relaties uitbouwen met bestaande en toekomstige partners en klanten. 

José was de afgelopen drie jaar consultant bij Hefe Solutions, waar hij op maat gemaakte web-to-printoplossingen leverde aan drukkerijen in heel Spanje. Voordien werkte hij als Managing Director voor Europa en Latijns-Amerika bij Aleyant, de leverancier van web-to-printoplossing Pressero en eDocBuilder. Hij was meer dan vijfentwintig jaar eigenaar van iDatafont MIT (dat later Aleyant Spanje werd) en oefende verschillende commerciële functies uit bij Telefonica en Meydis.

“Ik kijk ernaar uit om samen met de rest van het Four Pees-team drukkers te helpen hun productie te automatiseren”, zegt José Salas. “Uit mijn gesprekken met klanten in Spanje en Portugal kwam duidelijk naar voren dat steeds meer bedrijven ervan overtuigd zijn dat het automatiseren en digitaliseren van hun printproductie de juiste weg is. Het blijft voor hen echter een uitdaging om een partner te vinden die de nodige sector- én IT-kennis heeft om hen in dat proces bij te staan. Samen met het Four Pees-team wil ik hun go-topartner worden voor al hun vragen over web-to-print en automatisering van de printproductie.”

Tom Peire, CEO Four Pees: “De voorbije twee jaar zijn we aanzienlijk gegroeid. Ons technische team is meer dan verdubbeld. Daarnaast hebben we een commerciële aanwezigheid en een robuust resellernetwerk uitgebouwd in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op een lokale commerciële aanwezigheid in combinatie met een gecentraliseerd technisch team. Op die manier hebben we een lokale commerciële vertegenwoordiger en projectmanager en profiteren we van de schaal en vaardigheden van een grootschalig team voor implementaties en ondersteuning. Een verdere uitbreiding naar het Iberisch schiereiland is voor ons de volgende logische stap in ons groeiverhaal. We hebben eerder al met José bij Aleyant samengewerkt en weten dat hij een ervaren salesmanager is. Hij past perfect in onze bedrijfscultuur en heeft een doorgedreven kennis van de Spaanse grafische sector. Ik kijk dan ook erg uit naar onze samenwerking.”

Over Four Pees

Stel je jouw printproductie opnieuw voor. Bij Four Pees helpen we de drukwerkactiviteiten te laten slagen door het implementeren van een probleemloze automatisering. Het maakt niet alleen jouw werk gemakkelijker, maar jouw organisatie zal ook optimaal functioneren. Wij bieden oplossingen om de gehele print- en verpakkingsproductie te stroomlijnen. Of het nu gaat om advies, een softwareproduct of een naadloos geïntegreerde oplossing van ideevorming, ontwerp en maatwerk tot en met volledig geautomatiseerde productie.

Four Pees werd in 2007 opgericht in Gent, België. Nu, meer dan tien jaar later, biedt Four Pees oplossingen die volledige druk- en verpakkingsproducties over de hele wereld stroomlijnen en heeft het verkoopactiviteiten in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Daarnaast vertrouwt Four Pees op een netwerk van meer dan 40 partners en resellers wereldwijd om de best mogelijke service te bieden.

Four Pees, feel the good flow.

Voor meer informatie: www.fourpees.com

Press Contact

Four Pees

Sam Claeys

Marketing Manager

sam.claeys@fourpees.be

Tel: +32 9 237 10 00