Innovation Award voor CHILI publish Illustrator® plug-in?

Van 26 tot 28 maart trekt iedereen opnieuw massaal naar de Sign & Print Expo 2019 in de evenementenhal in Gorinchem voor de nieuwste innovaties en trends in visuele communicatie. Ook CHILI publish en partner SS&C zullen het beste van zichzelf geven. Tijdens demonstraties op stand D119 zal het team tonen hoe de meeste geavanceerde online document editing oplossing van het moment grote, kleine, simpele en complexe campagnes perfect kan verwerken voor een waarlijk gepersonaliseerd eindresultaat.

Via ‘multi-variant templatizing’ kan elke gebruiker grafische variaties efficiënt, correct en tijdig stroomlijnen. CHILI publish templates laten immers geen fouten toe en waken erover dat alle inhoud (en elke aanpassing ervan) conform de richtlijnen is en blijft. Door menselijke fouten te elimineren, kan de ‘Go-to-market’ sneller en beter verlopen en wordt de winst vergroot. De creatieve ontwerper wordt ontlast van repetitief werk en kan zich meer toeleggen op nieuwe creatieve projecten.

Een belangrijke component in de software is de Illustrator® plug-in die CHILI publish recent lanceerde. Hiermee kunnen gebruikers nu ook etiketten en verpakkingen sneller lanceren, updaten en inzetten in sterke, visuele campagnes.

Een nieuwe toevoeging die de markt hartelijk verwelkomt en beloont met een nominatie voor een Innovation Award tijdens Sign & Print Expo. In samenwerkingen met het CMBO en FESPA is er een onafhankelijke jury samengesteld die de zware taak had om uit 42 inzendingen, 16 nominaties uit te kiezen die een plekje verdienen in de Innovation Gallery tijdens Sign & Print Expo 2019.

Checken of CHILI publish haar innovatieve reputatie kan waarmaken? Dat kan door een demo te boeken tijdens de beurs via volgende link: https://www.chili-publish.com/Demonstration/