INNI GROUP stelt nieuwe Sales & Marketing Director aan

v.l.n.r.: Tom Deschildre, Nico Declerck en Steven Vandevoorde.

INNI GROUP is verheugd om Steven Vandevoorde per 1 februari 2022 aan te stellen als nieuwe Sales & Marketing Director. Hij volgt David Tielemans op in deze functie.


Steven Vandevoorde volgde een opleiding Grafische Bedrijfsleiding waarna hij in 1998, gedreven door zijn passie voor technologie en innovatie, aan de slag ging bij de digitale drukkerij van Fotogravure Deckmyn (nu Miller Graphics, Roeselare). Na 15 jaar zijn strepen te hebben verdiend in verschillende functies in sales en marketing bij grafische toeleverancier Antalis, maakte hij in 2015 de overstap naar de bouwsector. Naast zijn operationele verantwoordelijkheden binnen de salesafdeling van Wienerberger, leverde hij baanbrekend werk op vlak van digitalisatie in de sector. Hij finaliseerde in die periode met succes een MBA opleiding aan de Vlerick Business School.


Met deze rijke ervaring is Steven de geknipte man op de juiste plaats.


Het directieteam van INNI GROUP is, samen met Tom Deschildre (managing director) en Nico Declerck (finance director), weer voltallig en vaart dezelfde koers met een nieuwe krachtige wind.


Steven: ”Het is met veel goesting en een frisse blik dat ik mijn opgedane ervaring opnieuw wens in te zetten in de grafische sector. INNI GROUP heeft dan ook alle kaarten in de hand om zijn troeven uit te spelen in een sector in volle verandering.”


Tom: “We vonden in Steven een waardige en gedreven opvolger die het directieteam opnieuw vervolledigt. Met zijn brede expertise zal hij zijn steentje kunnen bijdragen om ons verder klaar te stomen voor de toekomst.”