Hoogvisceuze functionele fluids

Technologie voor de digitale depositie van hoogvisceuze functionele fluids: een stand van zaken Inleiding Typisch worden voor de directe digitale decoratie van o.m. (vlakke) displaymaterialen (signage) en voorwerpen (cfr. mijn eerdere bijdragen in VIGC’s “Eye Opener” nieuwsbrief m.b.t. de directe digitale decoratie van glazen en metalen containers) laagvisceuze liquids (inkten) gebruikt (met een typische viscositeit

Aanmelden

Dit artikel is toegankelijk voor geregistreerde lezers.

Nieuw? Klik hier om te registreren.
Wachtwoord vergeten? Klik hier om te resetten.

Johan Van Hunsel
Johan Van hunsel werkte als Dr. Fysische Scheikunde gedurende meer dan 3 decennia bij Agfa N.V. te Mortsel en dit in diverse rollen en verantwoordelijkheden. Hij startte zijn loopbaan als R&D-projectleider voor digitale offsetdrukplaten en als verantwoordelijke voor de diverse offsetdrukkerijen binnen de muren van Agfa. Hij eindigde zijn loopbaan in Agfa’s Innovation & Technology Office waar hij verantwoordelijk was voor het deelgebied digitaal drukken (incl. inkjet).

Sinds zijn vertrek bij Agfa stelt Johan zijn kennis en vaardigheden beschikbaar als freelance gastdocent, freelance auteur (voor o.m. Grafisch Nieuws/Nouvelles Graphiques en M&C Magazine) en als een technology consultant.