Het Congres 2018, 20 jaar inspiratie & innovatie

Na meer dan 20 jaar is VIGC meer dan ooit actief als innovatie- en netwerkorganisatie in de Benelux! Om ‘20 jaar inspiratie en innovatie’ te vieren nodigen wij u graag uit op 10 oktober in Congrescentrum Lamot Mechelen voor de afspraak van het jaar op ‘Het Congres’.

Als u wilt mee zijn met wat er leeft in de (grafische)wereld en wilt weten hoe u zich kan voorbereiden op een toekomst met potentieel aarzel dan niet en schrijf u nu in. ‘Het Congres’ is het ideale en een uniek netwerkmoment waar u zeker niet op mag ontbreken.

Het feestelijke programma ziet er alvast veelbelovend uit met drie 360° interviews die vanuit verschillende invalshoeken onze grafische sector belichten, twee wervelende keynotes en drie uiterst inspirerende cases van nationale en internationale bedrijfsleiders die u zullen meenemen in prikkelende verhalen doorspekt met persoonlijke ervaringen.

Francesca Vanthielen krijgt de eer om als gastvrouw het programma stijlvol in goede banen te leiden.

Traditiegetrouw zal het randprogramma ook dit jaar weer wervelen. Zo bieden we u o.a. een walking dinner aan waarbij we klinken op nog minstens 20 jaar VIGC.

 

Bekijk hier de sfeerbeelden van 2017