Geld voor groei en mensen – CHILI publish werft fondsen en mensen

Het gaat hard voor CHILI publisher, de software voor de slimme creatie van artwork en marketingmateriaal. Vooral sinds bekende namen zoals Coca-Cola, Philips, Kaufland en Colruyt Group de software gebruiken. Het product en het bedrijf staan in volle bloei, dat vraagt om versterking.

Het bedrijf heeft daarom in een extra investeringsronde nieuw kapitaal opgehaald bij haar oorspronkelijke investeerders Volta Ventures, Pamica en Group MC. De investering van € 3,625 miljoen zal worden gebruikt om de omvang van de teams in België en de VS te verdubbelen tot 85 mensen. Het bedrijf is hiermee niet aan haar proefstuk toe en haalde in een eerdere ronde in 2017 al eens €2,55 miljoen op.

L. Bram Verniest, R. Kevin Goeminne – Photo by Ine Dehandschutter

CHILI publisher maakt tijd vrij in het proces van artwork creatie voor verpakkingen en marketing materiaal, waardoor gebruikers hun creatieve middelen en budgetten meer kunnen stroomlijnen en beter kunnen inzetten. Het wordt beschouwd als dé in de gaten te houden nicheoplossing voor marketing- en ontwerpautomatisering. De CHILI publisher-suite bevat Adobe InDesign®- en Adobe Illustrator®-plug-ins, biedt een uitgebreid arsenaal aan functies en blinkt uit in intuïtief gebruiksgemak.

Kortom, enthousiaste, gemotiveerde en toffe mensen gezocht. Grafische mensen met expertise in C#, QA, (senior) sales, customer success kunnen hier hun volgende uitdaging bekijken.