Geef muren en meubels een tweede leven met Coala Interior Film

Antalis presenteert Coala Interior Film, het merk voor decoratieve zelfklevende producten. Coala Interior Film-assortiment biedt een 500-tal eenvoudig aan te brengen referenties met levensechte texturen die bijna alle oppervlakken in recordtijd voorzien van een nieuwe look.

Is de keuken aan vervanging toe? Renoveer de kasten in een handomdraai. Moeten de muren opnieuw geverfd worden? Bedek ze met de meest bijzondere texturen. Passen de meubels niet bij de nieuwe stijl? Voorzie ze van een nieuwe look zoals marmer of leer. Met de zelfklevende interieurfolies speelt u in op de huidige trends van duurzaamheid en hergebruik én heeft u alle creatieve vrijheid.

Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden.

Het assortiment van Coala Interior Film bevat acht collecties

Hout

Het assortiment met hout-look bestaat uit meer dan 200 referenties. Met veel verschillende tinten en texturen, van zeer donker tot bijna wit berken, brengt het een vleugje natuur in uw ruimtes.

Leer

De verfijnde uitstraling van leer zonder de natuur te schaden. Het leer-assortiment is een perfecte imitatie van echt leer. De verschillende afwerkingen zorgen ervoor dat je een sobere of verfijnde sfeer kan creëren. Laat de creativiteit de vrije loop en transformeer de bovenkant van een bureau, de deuren van een kast of zelfs een hele muur om een luxueuze omgeving te creëren.

Marmer

Marmer is al meerdere jaren erg trendy en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen. Symbool van luxe en verfijning, zowel sober als minimalistisch, marmer is zeer veelzijdig. Prachtig op tafels, in badkamers of op muren in winkels of werkplekken.

Steen

Natuursteen brengt de charme van kleurschakeringen, aders en imperfecties in uw interieur. Kalksteen, graniet, leisteen, marmer of baksteen op muren of werkbladen: natuursteen geeft het mooiste effect bij het transformeren van een sfeer.

Metallic

In 2020 waren metallics heel populair. Op plinten of op een salontafel is het een element dat de aandacht trekt. Goud en koper geven licht aan een ruimte. En als het bij je stijl past, zal je onder de indruk zijn van de grijze en zwarte metallics.

Glitter

Coala Interior Film Glitter is een magische collectie. Het kan uw winkel in een handomdraai transformeren en uw ruimtes laten stralen. Voor uw etalages is er niets beters om uw producten onder de aandacht te brengen. Creëer een decor dat bij u past door te kiezen voor de juiste kleur: goud, zilver, rood, groen of waarom geen roze, oranje of zwart?

Effen kleuren

Een ruimte opfleuren, een ouderwets interieur moderniseren of trendy kleuren gebruiken? Het assortiment effen kleuren inspireert met een 70-tal variaties, van felle kleuren tot de meest delicate pastelkleuren. Laat u inspireren en transformeer uw deuren, muren en meubels.

Textiel

Coala Interior Film Textiel geeft een zeer elegant stof effect. Het mooiste effect op kledingkasten, hoofdeinden en zelfs op muren en pilaren. Het tovert de meest harde ondergronden om in iets subtiels.

NIEUW – The Soft Touch Collection

Een oppervlak dat aanvoelt als een perzikhuid. Beschikbaar in 11 trendy kleuren met een verbeterde krasbestendigheid. Het zachte visuele effect en de luxueze touch geven een ruimte nog meer klasse!

Eenvoudig aan te brengen

Coala Interior Film is gemakkelijk en snel aan te brengen dankzij de Bubble Free-lijm en gemakkelijk te onderhouden, een vochtige spons is voldoende. Het assortiment is UV-bestendig en brandwerend en voldoet aan de EuroClass-normen. De gebruikte solventlijm heeft een krachtige, permanente kleefkracht met polymerisatie waardoor het permanent is na 24 uur. Alle texturen zijn tot 200% rekbaar (geschikt voor oneffen oppervlakken). Beschikbaar vanaf 2 strekkende meter op een breedte van 122 cm.

Bestel uw A5 samples eenvoudig online: samples bestellen