Ga voor meer in 2022

2022 wordt zeer uitdagend want de print industrie verandert en vooral de foto print markt zindert. Onlangs meldde de Wall Street Journal dat enkele New Yorkse veilinghuizen tijdens een twee weken durende verkoopserie meer dan 2,3 miljard dollar aan kunstwerken hebben verkocht. Kunstenaars en professionele fotografen zijn steeds zoekende naar de beste printmedia om hun werken te presenteren. ChromaLuxe panelen zijn de referentie in de industrie voor professionele fotografen en kunstenaars. Er is gewoon geen beter alternatief en alle andere opties vallen in het niets wanneer je ze vergelijkt. 

Door het gebruik van dye sublimatie levert het resultaten op die buitengewoon helder, levendig en duurzaam zijn. Het rechtstreeks afdrukken van afbeeldingen op een hard oppervlak houdt een risico in op ongewenste krassen. Dankzij de ChromaLuxe coating krijgen de prints een permanente bescherming en zijn ze krasbestending. De gesublimeerde foto’s tonen een onovertroffen diepte en dimensie die niet kan worden bereikt op andere media.

Wil ook jij je gamma uitbreiden met lichtgewicht fotoprints die duurzaam, kras-, vervaag-, brand- en waterbestendig zijn?  Aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we je vrijblijvend kunnen informeren over de mogelijkheden: marketing.emea@chromaluxe.com