Ga voor gepersonaliseerde tafels

Het is mogelijk om foto’s, in klein of groot formaat, af te printen op harde substraten met een buitengewone helderheid en extreme kleurechtheid.  ChromaLuxe, de wereldwijde marktleider op het gebied van premium dye-sublimatiemedia, is gespecialiseerd in fotopanelen in metaal en hout.

Of je nu je huis inricht, een kunstgalerij of een commerciële omgeving optimaliseert, de kwaliteit van ChromaLuxe gaat een leven lang mee. Met gepersonaliseerde tafelbladen van ChromaLuxe, in waterbestendig MDF, kan je je creativiteit de vrije loop laten. Dankzij de hoogwaardige, state-of-the-art coating is elk ontwerp bestand tegen dagelijks gebruik. De tafelbladen zijn 19mm dik en beschikbaar in verschillende formaten, zowel rond als vierkant. De coating is verrijkt met nanodeeltjes van aluminiumoxide, die ervoor zorgen dat kleine krassen na verloop van tijd verdwijnen, het tafelblad is uitzonderlijk krasbestendig.

De intense kleuren, scherpe details en de semi-glanzende afwerking, maken deze tafels perfect om zowel foto’s, kunstfotografie, logo’s, designs of boodschappen op te printen. Creatieve en eindeloze mogelijkheden. Tevens is een ChromaLuxe tafelblad eenvoudig schoon te maken met een doek en een niet-schurend reinigingsproduct, snel, efficiënt en multifunctioneel. Klik snel door om meer te ontdekken: www.chromaluxe.eu